Linijos Sienos Meno Vadovas mano Rankose Metalo Sienos Menas, Minimalistinio Meno, Geometrinių Metalo Sienų Dekoras, Įkvepiantis Sienų Apdaila, Sienos Pakabinti

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vroom sienų apdaila, ace of spades sienos, parametro sienų apdaila, žemėlapis metalinės sienos, meno metalinės sienos, styginių sienų apdaila, metalo menas, atomas sienų apdaila, metalinės sienos, koranas sienų apdaila.

    €59.46
  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DEKADRON
  • Formos: Nereguliarus
  • Modelio Numeris: 5356 el ve surat
  • Medžiaga: Metalo

* SKUBUS PRISTATYMAS už JAV, UK, KANADA ir EUROPA * LENGVA KABINTI iš paslėptų kabyklos ant galinės dalies.Tiesiog reikia nagų ant sienos, nereikia jokių papildomų tvirtinimo procesą.MATMENYS: 22"W x 24"H / 55x60cm 28"W x 30"H / 70x75cm 33"W x 35"H / 85x90cm Aprašymas: ** Produkto stovi 0.8" - 2 cm atstumu nuo sienos. ** Kokybės Lengvas 16 Gabaritas Plieno. 2 mm Plieno. ** Black ccccctextured statinio miltelių danga. ** Šio tipo tvirtinimo daro kūrinys atrodo kaip jis slankiojo, kuri sukuria įdomų drop shadow ir 3D efektas. ** Naudoti vidaus arba lauko naudojimui. ****Priežiūros instrukcijos Mūsų produktai yra pagaminti iš plieno/metal, ir milteliniu trukti ilgus metus.Tai reiškia, kad dauguma mano produktai yra grūdintas ir atsparus UV!Valyti su švelniu muilu ir vandeniu. ****Kodėl milteliniu o ne kiti dažymo būdai?Miltelių Danga yra patvaresni ir yra saugus aplinkai.Tai suteikia vartotojams, verslui ir pramonei vienas iš ekonomiškiausių, ilgiausiai trunkantis ir dauguma spalvų-patvarus kokybės apdailos galima rasti beveik bet kokio tipo metalo.Milteliais padengtas paviršius yra daugiau atsparus skaldos, braižymo, nyksta, ir nešioti kaip kitos apdailos. ****Kai bus mano punktas laivas?Dažniausiai užsakymai yra pristatomi per 3 darbo dienas po krovinio prekės bus pristatytos jūsų nurodytu adresu per 2-3 darbo dienas.Pristatymas vartotojo ir asmeninį užsakymus gali užtrukti 5 darbo dienas.Visi užsakymai yra pristatomi jūsų nurodytu adresu per 2-3 darbo dienas, DHL ir UPS visame Pasaulyje.

Keeleybaby2020-12-22
"super"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai