6pcs Interaktyvus Šuns Žaislas Nustatyti Medvilnės Virvės Kamuolys Kramtyti Flying Disc Žaislai Didelių Vidutinių Nedidelių Šunų Dantų Valymo naminių Gyvūnėlių Produktai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šuo auto produktus, megzti naminių gyvūnų žaislai, aitvarai šunys, priedų šuo, ryšiai augintiniai, kamuolys šuo, tekstilės medvilnės kamuoliukus, barbi marškinėliai, šuns žaislas, laido medvilnės.

    €12.97 €25.93
  • Žaislas tipas: Kramtyti Žaislas Šuo ,Flying Disc Žaislai
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Kokybė: 6 gabalas/daug
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Žaislai Tipas: Interaktyvūs Žaislai
  • Kostiumas: Dideli Maži Šunys

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnės virvė

Dydis:

rišti virvę: 31*3.2 cm

Virvės kaulų: 15.5*7cm

8 simbolių virvę: 31*5.5 cm

Plaukioja disko skersmuo 19cm

Virvės kamuolį, skersmuo 5,5 cm

Dvigubas kamuolys virvės "20*6cm" (Dėl vadovo matavimo, bus errror 1-3 cm.)

Ypatybė:

1.Augintiniai Mėgstamiausia:šunų žaislai gali padėti šunys likti nuošalyje nuo vienatvės ir nuobodulio, suteikiant jiems daugiau saugumo ir įmonės.Daugiau bendrauti su savo keturkojo draugų naudojant šuns žaislai ir padaryti juos jaustis labiau rūpintis.

2.Prabangus 6-gabalas šuns žaislas rinkinys: Mes pasirengę 6 skirtingų šunų žaislai, įskaitant mazgas, virvės kaulų, 8-simbolių lynai, virvės kamuolys, ir net metimas ir vilkikas žaidimai, kad yra puikus šunis.Ryškūs ir akį traukiantis spalvų, gali pritraukti šunys, ir kad jie patenka į meilės su jais.

3.100% Natūralios Medvilnės Virvės: Mes naudoti, saugus ir aplinkai draugiškas medvilnės virvė, kaip pagrindinę medžiagą, be jokių kenksmingų sudedamųjų dalių.Skiriasi nuo kitų panašių produktų, sudėtingas audimo procesas sukuria stiprios ir patvarios medvilnės virvė, kurios gali užtikrinti šuns ilgalaikio pramogų ir naudoti.

4.Rūpintis Savo Augintinių Dantų Sveikatos: Šunys, kaip pasinaudoti savo dantų kramtyti.Kramtyti žaislus gali padėti išvengti dantų ligų ir išlaikyti dantis sveikus, kuriuos masažuojant dantenas.Jūs neturite nerimauti apie šunų kramtymas baldai / šlepetės / audiniai.

5.Idealiai tinka mažoms ir vidutinio dydžio šunims: Šis rinkinys bitė žaislai labai tinka vidutinių ir mažų šunų.Patalpose arba lauke, šunys gali naudoti jį žaisti.Rekomenduojama, kad šunys būtų protingi, kad juos naudoti tinkamai, kai jie pirmą kartą paliesti žaislą.Būti atsargūs, kad būtų išvengta ryti.

Paketą, Įskaitant:

Rišti virvę*1

Virvės kaulo*1

8 simbolių virvę*1

Metimas*1

Virvės kamuolys*1

Dvigubas kamuolys virvę*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai