7 dienų nešiojamų tablečių dėžutė medicina saugojimo Organizatorius Konteinerių Atveju, mini Tabletes, Dėžutę Medicina Rūšiavimo Savaitės Saugojimo Dėžutė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ANOMOKAY, tabletes rūšiavimo, narkotikų marškinėliai, karšto nami, azijos žibintų, sporto taekvondo, kūdikių kampe, akustinės gitaros rinkinys, dear mama, grinch marškinėliai.

    €5.33 €7.10
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: U-Kiss

7 dienų nešiojamų tablečių dėžutė medicina saugojimo Organizatorius Konteinerių Atveju, mini Tabletes, Dėžutę Medicina Rūšiavimo Savaitės Saugojimo Dėžutė

Savybės :

1. Patogus dizainas: Kiekviename skyriuje yra keturi segmentai kiekvieno įspausti su žodžiais Pusryčiai, Pietūs, Vakarienė ir Nakvynė laiko, todėl papildomų paprasta ir lengva, todėl jums niekada nepamirškite pasiimti savo vaistus vėl.

2. Lengva naudoti: Organizatorius turi 7 skyriaus ir skyrelio spalvomis Dieną atspausdintas ant lauko, kad būtų patogiau ir patogumui.

3. Maisto klasės medžiaga-produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės Plastiko medžiagų, netoksiškas, nekenksmingas aplinkai ir saugios naudoti.

Aprašymas :

Geras būdas gauti organizuotas, nereikia reikalauti iš atidarymo kelis butelius, kaskart gauti jūsų vitaminų ir vaistų.

Techniniai duomenys :

Visą bendras vienetas: 3 x 2 x 4 colių

Dydis kiekvieną stalčių kamera: 2,9 x 1,7 x 0.45 colių

Dydis kiekvienam segmentui: 1.25 x 0,7 x 0.45 colių

Spalva: balta

Medžiaga: Plastikas

Pakuotė:

1 * Savaitinis Tabletes Organizatorius Dėžutę

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai