Nemokamas pristatymas Lenovo Jogos Tabletę 2 830 830L Jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis su nemokamais įrankiais

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: prieš miegą jogos knyga, būsto jogos knyga, šilko ruoželinį, jutiklinis lenovo jogos 3 14, lcd lenovo joga, 830l multimetras, ekranas lenovo tablet joga, ekranas lenovo joga, 830l, lenovo jogos tabletę 2 830 830f.

    €10.21 €10.75
  • Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
  • Produkto Tipas: Tabletę Touch Panel
  • Modelio Numeris: Lenovo Jogos Tabletę 2 830 830L
  • Suderinamos Prekės: Lenovo Jogos Tabletę 2 830 830L
  • Ekrano Dydis: 7~10 Colių

Prašome patikrinti pastaba apačioje puslapio, prieš perkant

Nemokamas pristatymas Lenovo Jogos Tabletę 2 830 830L Jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis su nemokamais įrankiais

Paketą, įskaitant:

1 x jutiklinis ekranas

1 x T5 atsuktuvu.

1 x T6 atsuktuvu.

1 x atidarymo įrankiai.

99% pirkėjų bus matyti dėmesį prieš perkant:

Pastaba Prašome:

0. Aliexpess taisyklė: stebėjimo informacija bus atnaujinama per 5 dienas po pardavėjo suteikia jums sekimo numerį.

1. Prašome peržiūrėti mūsų gaminių pavadinimas ir produktų aprašymas atidžiai .Pavyzdžiui:jeigu nėra žodžio" Rėmas "mūsų produkto pavadinimas,produkto neturi rėmo.Nuotraukos yra tik nuoroda.

2. Prašome susisiekti su pardavėju pirma, jei kokių klausimų ar problemų,dėl laiko skirtumo,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.jei savaitgaliais,mes pasistengsime atsakyti jums per 48 valandas .

3. Jei produktas buvo skaldytų arba jie su trūkumais,geriausias būdas yra susisiekti su pardavėju pirma,laukia atsakymo.Ginčas tik daro visi ką blogiau .nes jei nėra ginčo,pardavėjas gali suteikti jums daugiau geresnių sprendimų.

4. Prašome patikrinti savo adresą ir pavardę prieš perkant,Prašome nerašyti adresas, pokalbis ar pranešimas,jei jūsų adresas yra ne teisė,tai 100% tavo atsakomybė.

5. Įrankiai buvo siunčiama kaip dovana,ji yra nemokama,mes negali garantuoti, kad tai 100% tinka jūsų telefoną.priemonės neturės įtakos kainą.

6. Vienas siuntinys su vienu įrankių rinkinys,jei jūs perkate daug vienetų gaminių vieną užsakymą,taip pat tai yra vienas įrankių rinkinys.

6. Prašome rasti instaliavimo instrukcijos vaizdo įrašai "YouTube", bet būtų geriau, jei jūs galite rasti remonto dirbtuves, siekiant padėti jums ją įdiegti.

7. Mūsų darbo laikas 9:00 am --18:00 (GMT+08:00) ,pirmadienis-penktadienis.

8. Protingas pirkėjai paliks el. pašto adresu kai jos užsakymą.

9. Tik 5 žvaigždučių Teigiamus Atsiliepimus gali suteikti pardavėjas geriausią įspūdį,pardavėjas gali pamatyti pirkėjo Atsiliepimus istorija,ir jie bus suteikti geriausias paslaugas pirkėjai.

Prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,susisiekite su pardavėju pirmas.Neigiamas grįžtamasis ryšys kenkia pardavėjai ir pirkėjai.

10. Didmeninės prekybos verslą :Mes suteikiame mūsų geriausios kainos šių didmeniniais pirkėjais,prašome susisiekti su mumis per Skype,Kas App arba el. Pašto adresą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai