Bamperio Grotelės Automobilio Bamperio Grotelių Akių Gaubtas Priekinio Centro Viduryje Grotelės Audi A3/S3 2017-2020 Automobilių Akies Juoda

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: audi a3, audu a3 8v, innova bamperio parama, įėjimo grotelės rs3, usb vw, logotipas audi s3 8v grotelės, audi a3 juostele, grotelės rs3, audi a5 grilio grotelės, a3 priekines groteles.

    €135.46 €175.91
  • Prekės Pavadinimas: GISAEV
  • Elemento Aukštis: 0inch
  • Prekės Svoris: 4780gkg
  • Modelis, Metai: 2017-2020
  • Specialios Funkcijos: Priekinis Dangtis Grilis
  • Elemento Plotis: 0inch
  • Modelio Pavadinimas: Bamperio Grotelių
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Elemento Ilgio: 0inch
  • Elemento Tipas: Lenktynių Groteles
  • Medžiagos Tipas: ABS

Dėl pastarojo sumažėjo skrydžiai į įvairias šalis, pakuotės yra lengvai suspaudus.Neleisti produktui būti pažeista, mes pridėjome sluoksnis iš kieto kartono ne originalioje pakuotėje, grotelių, todėl krovinių grotelės padidėjo.Prašome suprasti.Ačiū!

Automobilio Bamperio Grotelių Akių Gaubtas Priekinio Centro Viduryje Grotelės Audi A3/S3 2017-2020

Tai visiškai naujas groteles tinka Audi A3/S3 17-20. Tai leidžia oro srautą į jūsų transporto priemonės atvėsti jūsų radiatoriaus ir variklio, ir dizaino groteles taip pat bando išlaikyti šiukšles iš vyksta į variklio skyrius iš jūsų transporto priemonės.Groteles egzotiškų dizainą, kuris išryškina grožio jūsų transporto priemonės.Jei norite pridėti vizualinis poveikis, kad jūsų transporto priemonė, ir kad ji atrodo visiškai skirtingi, tiesiog nuneškite jį į dress up jūsų mylimas automobilis dabar!

Savybės: aukščiausios kokybės grotelės pagamintas iš patvaraus ABS medžiaga, nėra lengva krekingo padidinti savo patvarumo.Užtikrina geresnį oro srautą į radiatorius, siekiant apsaugoti auto gyvybiškai svarbių variklio dalių nuo perkaitimo.Išvaizdą jūsų automobilį, daro ją patrauklesnę, padidinti savo lenktynių stiliaus.Paprastas montavimas ir didelis patikimumas, nereikia lizdas iki automobilio, jokie pakeitimai yra reikalingi, tik keli varžtai turi būti pašalintas, tiesiogiai pakeisti.Tinka Audi A3/S3 2017-2020, puikiai tilptų.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: ABS Plastikas

Spalva: Juoda

Stilius: už S3 Stiliaus

Įmontuoti: Audi A3/S3 2017-2020

Paketų sąrašo:

1 * Bamperio Grotelių

1 * Žiedas Audi

1 * Licenciją Plokštelės Laikiklis (Nuimamas)

1 * Emblemos už S3 Stiliaus

2 * Radaro Jutiklis Laikikliai

Pastabos:

1. Prašome patvirtinkite įmontuoti prieš užsakant, įsitikinkite, kad šis įrašas puikiai tinka.

2. Ji yra lengva įdiegti, bet profesionalus montavimas visada yra labai rekomenduojama.

Gfgbr 672021-01-17
"Good item but took way too long and only other fault is there a small corner broken. And don’t want to waiting months for a replacement."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai