49mm ND2-400 Neutralaus Tankio Fader Variable ND filtras Reguliuojamas Canon EOS M5 M6 M10 M50 M100 M200 su 15-45mm lęšių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: filtras lee, stebėti nikon, 800d, fotoaparatas canon eos m10, Filtras 58mm, canon eos m50, canon m50, m200 polar, canon eos m50 priedų, 2000d canon.

    €7.85 €8.92
  • Neutralaus Tankio Reguliuojamas Filtras: ND2-400
  • Modelio Numeris: ND2-400
  • Filtras yra pagamintas: optinis stiklas
  • Prekės Pavadinimas: neopine
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Neutralaus Tankio

Labiausiai Pagrindinio & Geriausią Partnerį Savo Objektyvą, nepriklausomai nuo Pradedančiųjų arba pažengusiųjų Fotografas

ND Filtras yra Pagamintas pagal Garsaus Filtras Gamintojas, turintis Ir Apsaugą, užkirsti Kelią Avarijai iš Skaldytų Objektyvo Tai Fader ND filtras yra pagamintas iš Optinio stiklo , siūlo geresnę vaizdo raišką, vengti bet kokių spalvų dauguma.Tai Fader ND puikiai veikia tiek fotografijos ir videografijos.Savybės: 1.Jums nereikės atlikti krūva filtrai šaudymo.Vienas filtras suteikti jums nuo ND2, kad ND400. 2.Neutralaus Tankio (ND) filtrai gali sumažinti šviesos intensyvumas be pastebimai keičiasi jo spalva.Tradiciškai kalbant, ND filtrai turi skirtingas f-stop mažinimo numerius ir pralaidumas, tokiu būdu gautą gali būti taikomi skirtingų fotografavimo sąlygų, pvz., portreto, vandens, kritimo ir pan. 3.Plonas profilio dizainas.Plonas filtrai yra esminės siekiant išvengti vinjetės, kai fotografuoti platesniu kampu.Tiesiog pasukite žiedą šį filtrą, ji siūlo nuo 2 iki 8 sustoja pridėta tankis. 4.Taikyti lėtas užrakto greitis po stipraus saulės spindulių poveikio.Didelę diafragmą yra sukurti lauko gylis lengvai.Nešioti TIK vieno filtro su tuo pačiu galimybę su ND2, ND4, ND8 ir ND400. 5.geriausius rezultatus.Vaizdo kokybė gali pablogėti, kai židinio nuotolis virš 200mm.Jis gali būti tinkamas ne plataus kampo objektyvas

Paketas Apima

1x 49mm ND2-400 Filtras

VISKAS ĮSKAIČIUOTA

Priedu Tik , Fotoaparatas , Objektyvas, nuotraukų aukščiau neįtraukti

Garantija ir Garantijos:

1.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantinį laikotarpį.Jūs turite mums pasakyti, ką trūkumas.Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

3. mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčių

4. Jei turite kokių nors problemų su pavedimo arba pristatymas, prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų.būtume labai dėkingi!

Feadback:

Mes labai vertiname jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus vieną kartą, kad baigta, mes suteiks puikių atsiliepimų absoliučiai.

Ccylcanin882021-01-07
"Very bad this filter, it doesn't look good and it's not uniform, there are darker parts than others in the photos. Very disappointed."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai