Nicotd Grūdintas Stiklas Xiaomi Redmi K30 K20 PRO MI 9 LITE 9t Ekrano apsaugos Redmi 8 PASTABA 8T 7 PRO 6 5 Visiškai Padengti Plėvele

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: redmi 10x 5g pasaulio, versija xiaomi mi 9t pro, xiqomi redmi pastaba 8t stiklo, mi9t, redmi pastaba 9s galinio vaizdo kamera, stiklo, k30 redmi, k20 redmi, xiomi redmi k30 pro, atveju k51, redmo k30 pro.

    €3.17 €4.95
  • Tipas: Priekinė Plėvelė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės: Xiaomi
  • Savybės: Grūdintojo stiklo
  • Prekės Pavadinimas: Nicotd

Nicotd Grūdintas Stiklas Xiaomi Redmi K30 K20 PRO MI 9 LITE 9t Ekrano apsaugos Redmi 8 PASTABA 8T 7 PRO 6 5 Visiškai Padengti Plėvele

Dear friend,apie tai prieš jus, kad : 1.Mes neturime nuotrauką, kai kurie produktai.Taigi Telefono modelis parašyta parinktis,pasirinkite telefono modelį, kurį norite. 2.jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome sutartis, mus visų pirma,mes išspręsti šią problemą už jus,nereikia atidaryti ginčų.ačiū. (1)Produkto Funkcijos: 1.Speciali paviršiaus apdorojimo procesas 2.Užkirsti kelią ekrano sprogo 3.Asmeninį spalvų dizainas 4.Apsaugokite savo mobilųjį telefoną su šios Priemokos elegantiškas Grūdinto Stiklo priekiniai screen protector. 5.Spalvinga plieno priekinis grūdintas stiklas, kuris yra percisely supjaustyti dydžio jūsų Telefoną.Priekyje grūdintas stiklas apims visą ekraną telefonas, su pilnu ratu namų mygtuką. 6.Paviršiaus Kietumas - 0.26 mm storio ir pagaminti naudojant chemiškai apdorota, skaidrus grūdintas stiklas. 8-9H: net ir aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus nebus subraižyti grūdintas stiklas. 7.Anti-Sugriauti Filmas - Jei grūdintas stiklas pertraukos, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios yra ne staigiai, kad jis saugus vartotojams. 8.Oleophobic Danga - Į grūdintas stiklas turi Oleophobic danga, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų, kurie taip pat, kad filmas, lengva valyti. 9.Švelni Liesti - Flim yra padengtas ant nugaros su stipriu silikono klijais, kad leidžia montuoti lengva, ir mano, kad filmas tvirtai, kad tai neturėtų įtakos ekrano jautrumo. (2)Pakuotės Turinys: 2* Spalvinga Grūdintas Stiklas Filmas 2* Sausai Nuvalykite diegimo pasiruošimo 2* Alkoholio Nuvalykite diegimo pasiruošimo (3)Paketo Nuotraukos:

Lve Wrest2020-11-01
"Very good glasses, we take from this seller is not the first time, and we will take on, I recommend the goods and the seller, fast delivery, tracking is tracked"
Char33082021-02-01
"As always, everything is fine. Good seller. Recommend"
Amzgyvee2020-09-14
"nice"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai