(RAIGEKI MAKSAS 76) Dervos Lolita Crossdresser BJD DOLL Cos Crossdress Galvos Kigurumi Anime Alice Sintezė Trisdešimt Cosplay Kaukės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kigurumi kaukė galvos, chimchar pokemon, alisa stebuklų šalyje veido kaukė, raigeki, anime kigurumi kaukė, kigurumi barbie lėlės, big boob, bjd nuotrauka, alice kardas, crossdress kigurumi.

    €603.84 €710.40
  • Medžiaga: Silikono
  • Simbolių: Animacinis Personažas Kostiumai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Kaukės
  • Lytis: Unisex

Aprašymas:

Anime pobūdis:NONE

Produktas yra: Pusė galvos kaukė x1, perukas x 1

Tai Kigurum kaukė yra grynas rankų su super kokybės silikono gumos ir subtilus kūrinys.Tai visą galvą, perukas yra įtrauktas.

Pristatymas: Nemokamas pristatymas su sparčiausiai 3-5 darbo dienas nuo pristatymo būdą.

Išsimokėtinai (plz susisiekite su manimi): sutinku 50% indėlių, prieš gamybos ir 50% likutis apmokėjimas prieš siunčiant.Aš atsiųsime jums nuotraukas kaukė po to, kai jis yra baigtas, kai aš gauti poilsio mokėjimo, aš laivas su Greičiausią pristatymo būdą (3-5 darbo dienų pristatymas)

Pranešimas: Kaip kaukė yra custom made po klientui vieta užsakymą, mes nepriimame atšaukti užsakymą per mūsų priėmimo metu.Priėmimo laikas apie 1~2 mėnesių!Dėkojame už jūsų supratimą!

Dydis: Mes turime savo du measurments(CM)

Žalia: maksimalus rato per kaktą

Raudona: didžiausias ratą per smakro

(RAIGEKI MAKSAS 76) Dervos, 3/4 Lolita Crossdresser BJD DOLL Cos Crossdress Galvos Kigurumi Anime Alice·Sintezę·Trisdešimt Cosplay Kaukės

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai