Nemokamas Pristatymas 4pcs/daug 2XL/3XL/4XL Moterų kelnaitės Didelis metrų apatiniai juosmens Medvilnės Lady plus Mumija Didelio Dydžio kelnės 89187

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vyrai aukšto liemens kelnaitės, seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, 5xl moterims, bambuko apatinius, minkštas apatinis trikotažas, 4xl, 3xl moterims, taisyklė kelnaitės paketas, suknelė korėjos stiliaus, 4xl moteris.

    €6.20 €6.53
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiaga: Spandex
  • Apdaila: Nėriniai
  • Kyla Tipas: Aukštybinių
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kelnaičių Tipas: Apatinės kelnės
  • Prekės Pavadinimas: Yun Meng Ni
  • Elemento Tipas: Kelnaitės
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiagos Sudėtis: Medvilnės
  • Modelio Numeris: 89187

Sveiki atvykę į wade parduotuvė sėkmės jums 1. Stilius: trumpikių Juosmens tipas: aukšto juosmens 2. Spalva: Papildoma balta, juoda, tamsiai abrikosų, slyvų raudona, raudona, ežero mėlyna 3. Medžiaga: patogu medžiagų (95% medvilnės, + 5% spandex) 4. Gavusi apatiniai, prašome jį išplaukite prieš dėvi, Kas yra daugiau švarios ir higieniškos. 5. Tai yra 4 vnt. / lot 6.Dydis: 2XL 3XL 4XL Juosmens apimtis: 32cm 34cm ne didesnis kaip 36 cm Vidutinis ilgis: 28cm 29cm 30cm Šoninis ilgis: 12 cm 14cm 13cm Tęsiasi: 59cm 65cm 69cm (matavimas turi šiek tiek klaidos)

Prekės Informacija

Ačiū, kad atvykai

Tipo pranešimą:

Jei jūs negalite rasti tai, ko jums reikia iš mūsų parduotuvės pls susisiekti su mumis, tada mes duosime jums savo sąrašą, ir jūs galite pasirinkti daugiau produkto, kurį, kaip ten.Visos nuotraukos yra paimtos pagal save,jeigu jūs esate didmenininkas ,mes galime atsiųsti mūsų originalią nuotrauką į jus .

Apmokėjimas:

1. Ar saugu mokėti sąlyginio DEPONAVIMO , nes tik gausite prekes ir patvirtinsim , mokėjimas gali būti pervesti į mano sąskaitą iki sąlyginio DEPONAVIMO .Taigi, jūs neturite jaudintis dėl savo pinigų.

2. Prašome padaryti mokėjimą laiku, kai jūs pateikiate užsakymą , todėl galiu gabenti prekes anksčiau jums.

3. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

2. Mes teikiame EMS/CHINA POST ,shippment.Pristatymo laikas priklausomai nuo paskirties vietos.Bendru atveju,laiko atvyksta savo šalyje taip: 7-15days tik EMS;15-38days KINIJA PAŠTU, retais atvejais, griežti muitinės formalumų priims pristatymo šiek tiek ilgiau,būkite kantrūs.

3. Sekimo Numerį bus išsiųsta jums e-paštu, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.

Atsiliepimai:

Jūsų komentarai yra labai svarbu, kad mano parduotuvėje ,Jei esate patenkinti elementus ir mano paslaugų,skirkite keletą minučių ir mums duoti teigiamų atsiliepimų .Mes esame labai laimingi, jei jūs galite pridėti parduotuvę sąrašą ,mes atsiųsime jums dovana kartu su kitas jūsų užsakymą.Jei nesate patenkintas su kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes galime išspręsti problemą,nes manome, kad viską galima išspręsti pasitelkus komunikacijos.Ačiū!

Tatiana Zueva20102020-12-09
"Nice underwear. Cotton. stretch well."
Papips 122020-11-28
"Very nice fabric, look good on the figure. I'm happy. Thank you. Recommend"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai