3pcs /6pcs Švilpukas Anglies Plieno Pasukimo Rodyklės Vadovai 150 Grūdų Anglies Rodyklių Patarimai Rodyklių Taškų Šaudymas iš lanko Strėlių antgalių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: rodyklių galvos medžioklė, lankas junginys, qs100, plieno rodyklių įdėklai, lankas ir strėlės, rodyklių quiver, broadhead, f laivapriekio medžioklės, šaudymas iš lanko nock, dviračių stabdžių vamzdelis.

    €5.96 €6.28
  • Amžius: >3 Metų
  • Prekės Pavadinimas: senwick
  • Modelio Numeris: Šaudymas iš lanko hunying Broadhead Arrowhead
  • Kiekis: Su Dirželiu
  • pavadinimas 1: lankas išleidimo cs strėlių antgalių
  • Tipas: Lankas akyse
  • Pavadinimas: Švilpukas Broadhead Arrowhead

3pcs /6pcs Švilpukas Anglies Plieno Pasukimo Rodyklės Vadovai 150 Grūdų Anglies Rodyklių Patarimai Rodyklių Taškų Šaudymas iš lanko Strėlių antgalių

Aprašymas:

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Su 3 Plečiama Peiliukai Pagaminti iš Nerūdijančio plieno Naudoti aukštos kokybės legiruotojo plieno medžiagos, nešiojamų ir patvarus Turi grūdinto patarimas ir varžtą, patarimas, tai daugiau tvirtai ir nebus nukristi lengvai Tinka Lošti lankas Spalva juoda Medžiaga nerūdijantis plienas Ilgis:7.5 cm Svoris:150 grūdų Programos 1: 3pcs arrowhead Programos 2: 6pcs arrowhead Pastaba : galite užsisakyti programą, kuri , pakuotės bus nurodyta, kaip daug !

FQA

Q: Kur yra mano paketą ?

Prašome sekti savo "sekimo numerį" dėl .rasite savo paketą.

Q: ar siunčiate į mano šalį ?

A: Taip,mes galime išsiųsti į bet kurioje pasaulio šalyje.

Q: Yra produktų nuotraukos realus ?

A: Taip,Visos nuotraukos rodomos, yra 100% tikras.ir nuotraukos yra visi, kurių imtasi pagal save.Bet gal yra kai kurių spalvų šešėlių, nes monitoriai.

K: Kada pristatymas?

A: mes atsiųsime jūsų užsakymų winthin 48hours,arba 1-5 dienos(jei jūsų užsakymų yra tiek daug kiekio), po apmokėjimo.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti,mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

Q: Kiek paketą ji laivą į savo šalį?

A: Paketas mažiau nei 2 kg bus išsiųstas China Post " oro paštu.prekės norėtumėte įsigyti sveria daugiau nei 2kg.

Jūs galite patalpinti užsakymai atskirai, todėl, kad kiekvieno užsakymo sveria mažiau nei 2 kg, pasinaudoti nemokamas pristatymas.

Jūs galite pasirinkti kitą express vežėjas, galite išsiųsti paketą, per Fedex/DHL/UPS jus paketas!

Q: ar Yra koks nors sekimo numerį mano prekę?

A: Taip, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį, bet,Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,jis tiesiog gali būti stebimi per Kinijoje.Aš turiu galvoje, jis ne sekimo informaciją, kai ji atvyksta į savo šalį .Bet prašome nesijaudinkite apie tai .Gausite paketą paprastai.Jei esate susirūpinę, jūsų produktas bus prarasta tranzitu, aš siūlau jums pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, Kokia didmeninė kaina?

A: Ačiū už jūsų užklausą.jei norite pirkti didelio kiekio, prašome Susisiekti su mumis .mes suteikiame jums geriausią kainą.Visos teisės saugomos Senwick Prekės ženklą .ačiū

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2. Užsakymai tvarkomi per 1-3 dienas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti.

3. Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, pirkėjo pateikti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti www.rcmadosstudija.lt.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų (Brazilija 90) dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Jei jūsų užsakymas yra išsiųstas China Post Original Mažas Pakelis Plus,kuris yra be tarptautinio sekimo numerį, o tik gali būti stebimi per Kinijos.Jei jums reikia tarptautinis sekimo numerį, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/epacket/www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas laivybos metodą.Siekiant užtikrinti greitesnį ir saugus pristatymas, mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu, arba ePacket ar www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas.

Mokėjimo

1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo čia.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Visą mokėjimas atliekamas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą.

4. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Grįžti&Keistis

1. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti daikto, kuris yra sugedęs arba netinkamu elementą.

2. Nepamirškite grįžti elementą nepanaudotų būklės ir laikykite originalioje pakuotėje, įskaitant dėžutės ir etiketės.

3. Prašome grąžinti sugedusį ar klaidingų prekės per 7 dienas nuo gavimo.

4. Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto & laivybos mokestis yra negrąžinamas.

Garantija Ir Garantijos

1. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas po to gauti.Neatidarykite ginčas be ryšio.

Ssssdada2020-10-19
"Good tips, each weighs about 20 grams that is good for shooting crossbow with powerful shoulders. The seller also put as a gift napalechnik for archery, for which he respect and respect) product and seller recommend"
Sksshdudqls2020-11-07
"Never received avoids order"
Sielchnc2020-09-19
"Very good"
Midovich132020-10-16
"Seller gave wrong tracking code. After the correspondence gave a new tracking code. The order came in time well packed. The tips are well sharpened. Whistling is very good. In the parcel was a gift. Nice! I will still order."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai