Didelis 60*90CmBlack "PASIDARYK pats" 3D Photo Medžio, PVC Sienų Lipdukai/Klijai, Šeimos Sienų Lipdukai Sienų Meno Namų Dekoro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šeimos medis sienos meno lipdukai, ateities medis sienų dekoras, paprasta šeima, sienų dekoras, samoyed iškamša, šeimos medis, apmušalai, 3d foto medis, šuo nosework, raumenų t, nuotrauka medis, šuo hoopas.

    €3.27 €6.29
  • Specifikacija: Single-piece Package
  • Klasifikacija: Už Sienos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: G83948
  • Temos: AUGALŲ
  • Scenarijus: SIENOS
  • Medžiaga: PVC
  • Stilius: Modernus
  • modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas

Baigtas Dydis: 200*250cm/79"*99in Medžiaga: pvc sienų lipduko pakuotės: viena oppbag svoris: Apie 360g/nustatyti, Lengva naudoti, lengva pašalinti, nepaliekant jokių lipnių likučių Lengvai klijuojama tiesiai prie sienos, durų, veidrodžio arba bet kokio lygaus paviršiaus norite, Padarytą su aukštos kokybės , nuimamas ir vandeniui pvc lipdukas Naudojimas: 1. Spręsti apdaila .tiktų bet sklandžiai, švarus sienos , plytelės, langai, metalo,drabužinė, plastikiniai 2. Lengva naudoti ir šalinti, 3. Mados dizaino ir aukštos kokybės 4. Patvarus, plaunamas ir trinama (minkštu šepečiu).Pakuotė:1set Zoologijos sodo Gyvūnai siena lipdukas, Jei norite sužinoti daugiau, prašome susisiekti su manimi.Pastaba: gali būti, kad kai kurios spalvos skirtumų tarp įvairių monitorių, įsitikinkite, ar jūs neprieštaraujate, prieš pateikdami užsakymą.Labai jums ačiū !Eilutę: nenaudokite tekstūra, sienų Unsmooth sienos Bandyti ne įklijuokite vėl ir vėl.Tai nereiškia, laikykis!

Priminti draugams pirkti Pasta poveikį grafikas.Nereikia klijuoti pernelyg glaudžiai.Priešingu atveju dydis bus sumažinti.Tiesiog atlikite į grafiką.Dydis nėra problema.Esame sąžiningi pardavėjai.Pažadame!Produkto Rodo: Prekės Dydis: 60*90cm

Savo "PASIDARYK pats" po poveikį.Dydis: 250CM*200CM

Gauta 60CM*90CM Nauja versija

Bosas ir naujos redakcijos ,Įklijuokite paties dydžio,nesijaudinkite.

Apmokėjimo būdas:Parama www.rcmadosstudija.lt Deponavimo paslaugas.

Laivybos Politika :

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuris imasi 20-60days.

2. Užsakymo Vertė>$120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė >$5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

3. Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $120

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti :

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK, ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

We parduotuvės, jūs galite maišyti visų markių , spalvą , dydį ir t.t .

Mes turime daugiau ženklų , daugiau modelių , daugiau spalvų sandėlyje.

Jei jums patiko produktą , bet jums nebus rasti juos saugome , prašome nesijaudinkite .Nes turiu daug produktų sąrašą juos interneto svetainėje dar .

Taigi, jūs galite išsiųsti nuotrauką ar prekės kodą man .

Aš duosiu jums mano geriausias paslaugas , mes produktai patenka tiesiai iš kinijos gamyklų.

100% Geros kokybės!Mažiausia Kaina!

Sveiki atvykę į Mažmeninės ir Didmeninės!

Galite didmeninės juos perparduoti , mes galime pristatymas juos į savo vartotojams tiesiogiai.

1. Pirkėjas: Labas , pardavėjas , visi elementai, jūsų parduotuvėje yra nemokama laivybos, ar ne?Pardavėjas: yes nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu. 2. Pirkėjas: Sveiki pardavėjas , aš negavau savo pakete, kas vyksta ?Kodėl negaliu sekti sekimo numerį?Tai yra neteisingas?Pardavėjas: sveiki, draugas, mes išsiųsti paštu , gal jie turi daryti, kai darbo procesas.Ir neturiu įkelti informaciją. 3. Pirkėjas: Sveiki pardavėjas, aš turiu savo paketų, man ji patinka , taip pat kokybė nėra nuostabi , tačiau jis atrodo per mažas man.Ką aš galiu padaryti dabar?Pardavėjas: Ačiū už jūsų paramą. .Mes teikiame grąžinimo politikos.Galima pristatyti prekę grąžinti ( laivybos mokestis nebus grąžinamas) arba "exchange".

Klientų Patenkinamas, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.Pasiūlymą Su Pasitikėjimu!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai