JIANGLUN NewLaptop Aušinimo Ventiliatorius - Kairės Pusės Acer Predator G9-591 G9-592 G9-593 G9-791 G9-792 G9-793

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: acer predator, dv6 klaviatūra, cpu skystis, 3d hotend, cd ventiliatorius, plytelių, skysčio aušintuvas, nešiojamas plėšrūnas, vr, 5732z.

    €15.88
  • USB: 1
  • Radiatoriaus Rūšis: Oru aušinamas
  • Prekės Pavadinimas: abdo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Vieną Gerbėjai
  • Modelio Numeris: Acer Predator G9-591 G9-592 G9-593 G9-791 G9-792 G9-793
  • Medžiaga: Aliuminio & Plastiko
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: Acer Predator G9-591 G9-592 G9-593 G9-791 G9-792 G9-793

Specifikacija:

Būklė: Naujas

Pavadinimas: JIANGLUN NewLaptop Aušinimo Ventiliatorius - Kairės Pusės Acer Predator G9-591 G9-592 G9-593 G9-791 G9-792 G9-793

Garantija: 3 mėnesių

Pakuotė: Standartinė Pakuotė

Tilptų Modelis:

Acer Predator G9-591 G9-592 G9-593 G9-791 G9-792 G9-793

Pristatymas Terminas:

Labai Svarbus Pranešimas:

Jei nesate įsikūręs U. S. A

Užsakymai bus išsiųsti iš Kinijos www.rcmadosstudija.lt laivybos mehtod Su Sekimo Numeriu.Jei jums reikia greitas pristatymas , galite pasirinkti epacked, e-EMS, EMS, DHL ar kitų laivybos metodai norėtumėte pasirinkti.kurios leis sutaupyti daugiau laivybos laikas jums, tai priklauso nuo jūsų. :)

Ji paprastai trunka 5-15 darbo dienas pristatytas, tačiau nėra garantuojama, kartais daug ilgiau, Brazilijos ,Italijos,rusijos Federacijos, kt.

Jei esate iš Rusijos , prašome pateikti visą vardą, anglų Adresą ir Pašto Kodą.

Jei esate iš Brazilijos , Pateikite Mokesčio Numerį (PVM) arba Asmens TAPATYBĖS mums.

Ir Atminkite, mokesčių, nebus įtraukti į šį kainą !

Taigi, jei jums skubiai reikia šį punktą , mes rekomenduojame jums pasirinkti Operatyvus Pristatymas DHL express ,

Tai sutaupys daug daugiau laiko jums.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Jei esate įsikūrę U. S. A

Užsakymai bus siunčiami www.rcmadosstudija.lt pristatymas ,e-supakuoti arba e-express".Ji paprastai trunka 7-15 darbo dienų.Jei jums reikia greitas pristatymas , galite pasirinkti, EMS, DHL ar kitų laivybos metodai norėtumėte pasirinkti.kurios leis sutaupyti daugiau laivybos laikas jums, tai priklauso nuo jūsų. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Jei norite, kad greičiau siuntą , pls pasirinkite Operatyvus Pristatymas .

Jei norite, kad kiti siuntimo būdai ar turite bet kurį klausimą, laivybos, pls daugiau informacijos, mums bus malonu padėti.

Garantijos Sąlygos:

1. Pasitenkinimas garantuotas.Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti dėl grąžinimo ar keitimo ją pakeisti.Mes tik reikalaujame, kad jūs susisiekti su mumis per 14 dienų nuo gavimo savo daiktą ir grąžinti ją į tokios pačios būklės, kokios jis buvo gautas.

2. Grįžta nebus priimami, jei atsitiktų, kad pirkti klaidingą prekės klaidą.Taigi, prašome atkreipti dėmesį į mūsų akiratį ir, jei įmanoma, palyginti ją su originaliu dalis prieš perkant.

3. Visi grįžta, pirkėjas atsako už mokėjimo išlaidos, prekės grąžinimas prekių.

Apie Atsiliepimą:

Kai jūs gaunate savo elementą, mes būtume labai dėkingi už jūsų paramą palikdami mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jeigu esate nepatenkintas ir nuspręsti palikti neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ir leidžia mums galimybę išspręsti šį klausimą.Tiesiog paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, neišsprendžia problemos.

Jei turite klausimų ar problemų su savo produktą ar paslaugą, jūs visada kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes suteiksime jums su draugiška atsakymo per 24 valandas.

Gaminio Kilmę:

Mes esame visame pasaulyje tiekėjo nešiojamas atsarginės dalys ir priedai, jei jūs ieškote už bet kokius daiktus arba dalys, kurių negalima rasti mūsų parduotuvėje, prašome leiskite mums žinoti, ką jūs ieškote, ir kiek, ir mes galime suteikti jums su produktų pirkimu.

Jei jums reikia daugiau, kiekis nei mes pasiūlėme mūsų parduotuvėje arba domina perkant urmu, prašome leiskite mums žinoti, kaip mes tikrai gali patenkinti jūsų poreikius .

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai