TianLuan 4G Mobiliojo ryšio Signalo Stiprintuvas FDD LTE 2600MHz Juosta 7 Mobilųjį Telefoną Signalo Kartotuvų LTE 2600 Korinio ryšio Tinklo Signalo Stiprintuvas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lte tinklo, 4g modemas, sim kortelę, usb, 2600, 4g, 4g lauko maršrutizatorius, 1155 procesoriaus, stiprintuvas pradėti, 2100 mhz stiprintuvas, 1800 kartotuvų, 1800mhz signalo stiprintuvas.

    €20.68
  • Garantija: 2 Metai
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Dažnis: 2600MHz (Juosta 7)
  • Modelio Numeris: I-LS
  • Darbo Sistemą: 4G IMT-E LTE FDD
  • Maksimali Aprėptis: 200 Kvadratinių Metrų
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Pelnas: 55/60Db
  • Dažnių Diapazonas (Iki nuorodą):
  • Išeinamoji Galia: 17dBm
  • Dažnių Diapazonas (Žemyn Link): 2620MHz--2690MHz
  • Maitinimo Šaltinis: AC110V~240V,50/60Hz; DC

PASTABA:

Šis punktas neapima jokių antenos ir aksesuarai

LCD Ekranas mini 4G LTE IMT-E 2600MHz Mobilusis Telefonas Signalo Stiprintuvas

+ 5v Maitinimo Adapterį

Pardavimo Taškas

● Dažnių Juosta: 4G FDD-LTE IMT-E 2600MHz [Juostos 7] (Uplink:2500MHz--2570MHz, Transliacijos:2620MHz--2690MHz) ● Pagerinta: 4G Balso + 4G Tinklo 【GERIAU BALSO IR DUOMENŲ】Geresnės kokybės balso, greičiau įkelti ir parsisiųsti.Jums gali bendrinti jums patiks metu per gera balso skambutį, ir jūs neturite jaudintis dėl skambučio sumažėjo staiga. ● Įgyti: 60dB. ● Max Išėjimo Galia: 17dBm. ● Veikimo plotas: Parama Didžiausios aprėpties zonos yra 200sqm. (be jokių kliūčių) Vieną antenos padengti apie 50-100sqm. ● Funkcija: mini LCD Ekranas ● Diemension: 130 x 100 x 20mm ● Tinka: Rusija, Ispanija, Prancūzija, Ukraina, Izraelis, Turkija, Brazilija, Europoje, Azijoje ir t. t. ● Garantija: 2 Metai.

Pakuotės Turinys

1 x Signalo Stiprintuvas. 1 x Maitinimo Adapteris 1 x Instrukcija

Įrenginio Metodai

1) Nustatyti lauko antena ant housetop ar už lango ir nukreipti jį į signalas bokštas. 2) Prijungti lauko antena "BTS" uosto kartotuvas mašina per kabelį. 3) Prijunkite maitinimo adapterį į maitinimo lizdą. 4) Prašome koreguoti kryptį, lauko antenos, kol signalo stiprintuvas turėti gerą signalo, tai yra labai svarbu. 5) Prisijungti kambarinė antena(s) "MOBILUSIS" uosto kartotuvas mašina per kabelį taip pat. 6) Prašome užtikrinti, lauko ir vidaus antenų turi atstumas 10 metrų, bent jau su siena tarp, o ne pats horizontali linija.

Kaip pasirinkti signalo stiprintuvas?

1. Dažnio stiprintuvas turi atitikti savo mobiliojo telefono. 2. Mobiliojo telefono signalo stiprumą, ne lauke, reikia pasiekti -85dbm. (3 barai signalas bent jau)

Kaip patikrinti dažnių mobilųjį telefoną ir lauko signalo stiprumo?

1."Android" Mobilųjį Telefoną.

A. Atsisiųsti Programėlę, vadinama "Tinklo Pazonės Lite".B.Veiksmas: Parametrai→Sistema→Apie Telefono→Būsena→Tinklo→SIM Statusą.

2. "iPhone" Mobilųjį Telefoną.

Ciferblatas: *3001#12345#* → Tarnauja Ląstelių Info → Dažnis Juostos Indikatorius

3. "Samsung" Mobilųjį Telefoną

Ciferblatas: #*0011# →ServiceMode → SIM1 INFORMACIJA

Jūs galite rasti daugiau informacijos čia https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_frequency_bands https://www.worldtimezone.com/gsm.html Jei jūs vis dar painioja pasirinkti tai, prašome susisiekti su mumis.

Mokėjimo

1. Mes priimame visų mokėjimo būdų, kad išvardyti www.rcmadosstudija.lt. ("Visa", "Mastercard", " Western Union, Paypal ir kt.) 2. Mes nesame atsakingi už bet kokius importo muitus, mokesčius ir mokesčius, susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, kokių papildomų išlaidų bus iki pasiūlymas, arba pirkti.

Pristatymas

1. Prekės bus vežamos iš po mokėjimas patvirtino. (paprastai laivas per 48 valandas). 2. Mes tik laivas į teisingą adresą priklauso nuo užsakymo informacija, prieš pateikiant užsakymą, prašome parašyti savo atitikimo adresą.( pilnas adresas, vardas, pavardė ir pašto kodą.) 3. Jūs galite gauti visą stebėjimo informaciją iš interneto svetainės.https://www.17track.net/lt 4. Prašome atkreipti dėmesį, kad prekių pristatymo laikas yra apytikris., Jei jums nereikia gauti savo prekes po pristatymo metu, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, mes patikrinti ir išspręsti šią problemą už jus. 5. Visas prekes mes du kartus patikrinti prieš pristatymas, įsitikinkite, kad jis gali darbų ir geros būklės. 6. Kai jums pasirinkti, UPS, FEDEX ir DHL, atokioje Vietovėje Mokestis gali kilti, jei jūsų adresas yra atokiose vietovėse.

Garantija

1. Visi įrenginiai turi 2 metų garantija nuo mūsų parduotuvėje.Bet tik 6 mėnesiai, priedai. (antena, maitinimo adapteris, Laidas ir pan.) 2. Jei stiprintuvas negali būti naudojama jūsų vietovėje, arba neveikia, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus aptarti ir suteikti jums patarti.Ir mes priimame grįžti atgal per 30days po to, kai jūs jį gauti. 3. Grįžti siuntos išlaidas apmoka Pirkėjas.

Paslauga

1.Visi laiškai bus atsakyti per 24 valandas(išskyrus savaitgalį ir švenčių Kinija).iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę. 2.Daugiau kokybiškesnių paslaugų, jums, kai jūs turite problemų produkto, prašome PRISIMINTI, kad rodyti vaizdo įrašą, ar kai kurios nuotraukos savo užbaigti diegimą.Tai yra labai svarbu.

Atsiliepimai

1. Mes siūlome geriausias iki-pardavimo ir paslaugas po pardavimo, siekiant užtikrinti 100% klientų pasitenkinimo. 2. Jei jus tenkina ir patinka mūsų produktus, prašome palikti 5-ŽVAIGŽDUČIŲ ir teigiamų atsiliepimų, kad skatina mus nuolat ! 3. Prašome susisiekti su mumis, jei jums netinka elementą po to, kai jūs jį gauti, Mes jums geriausius sprendimus prieš jus išleisti Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys.

Richandoh20002020-10-11
"Does not strengthen the, tried three sets of antennas, on the display, the signal level is constantly jerking as if the signal is not steady, the shit is full, do not spend money"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai