Rocketek USB 3.0 c Tipo PCI-E Išplėtimo Plokštę 5 Uostuose Adapteris, Išorinis Valdiklis Express 19 pin kabelis SATA Maitinimo Jungties Laidas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 633anhmw, pci express x1, na serveris, pcie riser, 2 esata, pcie x1, pci sata į, pritaikyti sata usb, 1 tb ssd, pcie usb.

    €16.52 €25.42
  • Pakuotė: Taip
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Rocketek
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sąsajos Tipas: PCI Express
  • Modelio Numeris: HC425

USB 3.0 kortelių skaitytuvą, "Bluetooth" adapteris, USB OTG 2 .0 kortelių skaitytuvas XQD kortelių skaitytuvas

Atminties kortelių dėklai 600Mbps WIFI Adapterį SD/TF USB 3.0 HUB USB Skaitinė Klaviatūra Produkto aprašymas

Eletrand Patobulinta Versija PCI-E, USB 3.0 Išplėtimo Plokštę.Nereikia Vairuotojo,Plug and Play,Padaryti ją naudoti lengvai!Jūs vis dar worrya bijau dažnai atnaujinamas vairuotojai?

Mes Patobulinta versija, tradicinėse yra PCI-E, USB rinkoje, mes specialiai sukurta 19-pin USB 3 USB 3.0 prievadus ir 2 USB C uosto.Todėl, kad tai ne reikia bet kuriam vairuotojui lengviau dirbti.Atkreipkite Dėmesį: Tai NE PCI-E, USB , Tai yra 19-pin 3.0 prievadas USB kortelę, todėl nereikia vairuotojo.Šis USB 3.0 PCI-E Išplėtimo Plokštę gali būti naudojama tik stalinį KOMPIUTERĮ, kurio viduje yra 19-pin usb 3.0 prievadas.

PCI Express Plėtros Kortelę su 3 USB 3.0 Prievadus, 2 USB C prievadai: greitai ir lengvai įdiegti, tai PCI Express card plečia savo KOMPIUTERIO 3 greitųjų USB3.0 ir 2 USB C sąsajos, siūlo paprastą sprendimą dėl prisijungimo prie USB 3.0 įrenginių iš jūsų standartinę KOMPIUTERIO .Palaikomos Operacinės Sistemos:

Windows XP, Windows 7,Windows 8 ir 10 Langą", "Vista", "Mac OS X", "Linux" ir "Chrome" OS.Naudojant Veiksmus

1.Rasti atitinkamą 19-pin jungtis ant plokštės.Tada prijunkite USB-port kad ji su USB 3.0-19Pin kabelis.(Atkreipkite dėmesį: jei 19-pin jungtis pagrindinėje plokštėje yra užimtos, prašome ją atjungti ir prijungti jį prie USB-OUT(19-pin).Uosto plėtros kortelę.

2.GALIA-port maitinimo su sata maitinimo laidus.

3.Rasti atitinkamą PCI-E sąsają pagrindinėje plokštėje prijungti išplėtimo kortą ir priveržkite varžtus.Pakuotės Turinys

*USB 3.0 PCI-E adapterį

*Sata 1 2 maitinimo kabelis

*19-pin, USB laidas

*Varžtai Pastaba:

Šis USB 3.0 PC-E Išplėtimo Plokštę gali naudoti tik stalinį KOMPIUTERĮ, kurio viduje yra 19-pin usb 3.0 prievadas; Becaese tai ne PCI-E, TAI YRA 19-pin, USB 3.0 prievadas(Dabar beveik visas desktop PC yra 19-pin usb 3.0 prievadas.Tačiau, jei jūsų KOMPIUTERYJE yra daugiau nei 10 metų, prašome patikrinti savo šeimininką.) 1. 【PCI-E, USB/C Tipo Plėtimosi Kortelės】 3 USB 3.0 prievadus, 2 USB C uostų.PCI-E su USB3.1: Išplėskite savo kompiuterį su multi jungtys, USB-A ir USB-C. USB-A turi būti suderinama ir su USB3.0/USB2.0. USB-C uostas suteikia patogumo savo Tipą-C įrenginiai.

2. 【USB 3.0 Prievadai】Iki 5Gbp/s, Atgal suderinama su USB 2.0 ir 1.1 prietaisais.jis faktinio perdavimo greitis yra ribojamas nustatant prijungto įrenginio.Prisijungti išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu ir kietojo disko pastangų duomenų perdavimą.Pats laikas susisiekti su laidinė/belaidė pelė ir klaviatūra.

3. 【Multi-port PCI-E, C Tipo】Eletrand Express Card turi 2 USB-C Duomenų uostų.Didelės Spartos USB-C pristato greičiausias USB-C, galinti greitai perduoti duomenis, Gali connectwith savo C Tipo devoice.

4. 【Operacinės Sistemos Suderinamumo】Windows XP, Windows 7,Windows 8 ir 10 Langą", "Vista", "Mac OS X", "Linux" ir "Chrome" OS.Visų nereikia Vairuotojo, Plug and Play.Atkreipkite Dėmesį: Tai NE PCI-E, USB , Tai yra 19-pin 3.0 prievadas USB kortelę, todėl nereikia vairuotojo.Šis USB 3.0 PCI-E Išplėtimo Plokštę gali būti naudojama tik stalinį KOMPIUTERĮ, kurio viduje yra 19-pin usb 3.0 prievadas.

5. 【, Ką jūs gaunate,】 2 prievadai USB C, 3 prievadai USB 3.0 PCI-E adapterį; SATA 1 2 maitinimo laidas; 19-pin USB kabelis

Saken 19662020-12-03
"Received the product as description, but not yet installed."
D Ashdown2021-01-08
"The inputs USB Type-C could be aligned with the USB standard the same were hidden in the bodywork of cabinet, so adapted in front of PC not need use input PCI."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai