Elektros Ultima A7 Derma Pen profesionaliam Naudojimui Microneedle Terapijos Antakių Eyeline Odos Priežiūros Dr pen A7 Mikro Needling Pen

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: derma pen, rūgštis hyaluron pen, tampon, www.rcmadosstudija.lt suknelė, jis rašikliai, dr pen a6 c, microneedl, dermarol, dr pen, drpen m8.

    €51.37 €96.91
  • Sertifikatas: CE
  • Galia: 5V 1A
  • Tipas: dr pen a7
  • Prekės Pavadinimas: dr.pen a7
  • Medžiaga: ABS
  • Mikro Adatų Tipas: 9/12/24/36/42/nano Mikro Adata
  • Adapterio Įvesties: AC100-240V ~50/60Hz
  • Modelio Pavadinimas: Mikro Adatų Ir Švirkštimo
  • Produkto pavadinimas: Ultima A7
  • Technologijos: Mirconeedle Terapijos sistema
  • Maitinimo Šaltinis: US
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Garantinis Laikotarpis: vienerių metų
  • Maitinimo Kištuko Specifikacijos: ES/JK/JAV/AU
  • Derma Pen Tipo: Built-in adata įrengimas
  • Prašymas: Už Komercinės Ir Namų Naudojimui
  • Microneedle Ilgis: 0.25 mm
  • spalva: Juoda ir Balta
  • Energijos Taupymo Režimas: Laidinio Modelis

Kas yra microneedle terapijos sistema

Automatinis mikro adatų terapijos sistema yra nešiojamosios automatinio mikro adatų Derma Atjauninimo Terapija.Ji yra Ne chirurginė odos atjauninimo gydymo, kuris yra plačiai naudojamas odos atjauninimas, didinti odos elastingumą, stimuliuoja Plaukų augimą ir administravimo veikliųjų sudedamųjų dalių.Šis prietaisas padeda kosmetika turi būti tiesiami ir absorbuojamas su stimuliuoja odos.Tai yra elektroninis, automatinis mikro adata, su vadovas, kuris koreguoja adatų gylis.

Ypatybė :

✅1. Built-in adata diegimo, saugiau ir stabilus; ✅2. Aukštos klasės varikliai:Įrengtas su aukštos kokybės varikliu, stiprus galingumas tyla; ✅3. Pastovaus greičio reguliavimo įrankius; ✅4. 6 greičio reguliavimas, greitis yra labiau rafinuotas, ir poveikis gydant odos problemų yra maksimaliai; ✅5. Tikslumo skalė:Reguliuojamos adatos ilgis įvairių odos problemų; ✅6. Skersmuo adata yra 0.18 mm, plotas žaizdos yra maža, o skausmas yra šviesa; ✅7. Adatos dangtelis nuo dulkių apsauga, dizainas, saugus ir sterilūs;

NAUDOTI GERIAUSIA PRIEMONĖ NEEDLING

✔ Padidina absorbciją veido odos priežiūros produktai,, padidinti jų efektyvumą ✔ padidinti savo natūralių spindesį ✔ sukurti sveiką veido ✔ pagerinti odos tonusą ir tekstūrą ✔ atveria poras

Apie Adatas

Jei jums reikia adatos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir mes bus dirbti jums.Ačiū.

Paramos Dropshipping

Jei perkate 3 gabalas ,mes galime suteikti jums, 1% nuolaida.Laivą iš elementą 48 valandas Patikimų Klientų valdymo įmonės išspręsti jūsų problemą per 24 valandų darbo dienos Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų!

1 * Dr. pen A7 2 * Mikro Adata ( 12 pin ) 1 * anglų vadovas 1 * Laido 1 * Adapteris 1 * Dėžutė

Adata Kasečių Pasirinkti:

9/12/24/36/42/Apvalus Nano/3D Nano Naudojimas : Naudojamas MTS(Mirconeedle Terapijos sistema) Dr pen A7 Tiesiog pakeiskite adatą.Adatų ilgis yra reguliuojamas, įvairaus dydžio priklauso nuo sritims ir tikslams gydymą.Tai yra patogiau traktuoti siauras sritis, kaip antai nosies, aplink akis ir burną.

1. Paruošimas: (1) imti adatą kasetę sterilizedpacking. (2) apvaliojo laiko tarpsnių microneedle į Dr pen mašina, pushneedle kasetę horizontaliai iki pabaigos (3) Užrakto šerdelę, sukant jį prieš laikrodžio rodyklę (4) Reguliavimas adatos ilgis turėtų būti padaryta afterturn ant mašinos (5) Jei norite, nuimkite adatą kasetė, savo ruožtu tamo laikrodžio rodyklės ir išstumti horizontaliai. 2. Koregavimo greitis ir adatos ilgis: (1) Koregavimo Greitis ir ON/OFF " (2) Paspaudus jungiklį 2 sekundžių norėdami atidaryti thedevice.Jis prasideda nuo mažiausio greičio tohighest greitį, kai įjungiate įjungimo firstlyThe greitis ciklų mažo iki didelio.Prašome pressthe jungiklis 2 secondswhen jums reikia stopthe deviceThe mirgėjimo dažnius naudojančias šviesos greičiau, tuo speedis didesnis. (3) patikslinti adata lengthYou gali reguliuoti ilgio adata sukant theadjustment žiedą pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio clockwiseTurning pagal laikrodžio rodyklę, ilgis jis bus ilgesnis.Pasukdami jį pagal laikrodžio rodyklę, ilgis jis bus beshorter.

Apie plug

1.Prašome pasirinkti plug jums tinka, kai jūs pateikiate užsakymą, ačiū! 2.Ši mašina turi MUMS kištuko, EU plug ,UK plug ir AS kištuką.(Siuntimas ES Plug Pagal Nutylėjimą)

Sertifikatas

- Mes priimame šiuos methords:per visa, Master Card, Qi "Wi," Western Union " ir Banko pavedimu ir kt. - Didelis, kad jums bus pasiūlyta papildomų nuolaidų susisiekę su mumis.

- Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje. - Brazilijos pirkėjams reikia teikti PVM mokėtojo kodas (palikti masažas tvarka) - Mes išsiųsti punktas ateina su sekimo numerį,kuris gali būti stebimi pristatymo būseną visą kelionę. Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.Jei sklype nebuvo pristatytos per numatomą laikotarpį,prašome sutartį su mumis,mes padėsime jums sekti jį ir duoti jums atgal artimiausiu metu.

- Mūsų produkto kaina nėra įskaitant mokesčius.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra mokesčių už atsisakyta siuntas. -1 metų garantija mūsų prekės (išskyrus priedai ir dalys), pirkti su pasitikėjimu.Pirkėjas yra atsakingas už mokesčius, sumokėti jo/jos šalyje.Jei jums reikia bet kokį dokumentą, patvirtinimo, prašome susisiekti su mumis.

Wolchonochka2020-09-09
"Super dotarło after 10 days"
Razvodnabablo2020-08-27
"great product received within a week in the usa"
Consulente692021-01-29
"Super equipment, intact, packaging równiez very well protected! Has been uzywac and wait for effects, recommended!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai