100VNT Karšto pardavimo Kalnų Upės Rankdarbių Smilkalų Laikiklis Keramikos Moliuskui Krioklys Dūmų Smilkalų Degiklis Motinos Dovaną HomeDecor

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: amatų namuose decore, aromatas degiklis keramikos, sienos tapet, buda fontano vandens, incent, natūralios drėkinamosios bokštas smilkalai, buda žvakių laikiklis, juodos spalvos smilkalų degiklis, kalnų upės, smilkalų laikiklis stendas.

    €2.47 €3.99
  • Klasifikacija: Smilkalai Bazės
  • Kištuko Tipas: USB
  • Taikymo Sritis: Gyvenamasis Kambarys
  • Naudoti: Kvapas Pašalinti/Sausinimas
  • Kosmetikos Funkcija: Assuaging ir Ramina
  • Prekės Pavadinimas: Tnukk
  • Modelio Numeris: Smilkalų Degiklis
  • Medžiaga: Keramikos
  • Gamyba: Žvakė Aromaterapija Krosnis
  • Tipas: Smilkalų Degiklis

Keramikos Moliuskui Krioklys Dūmų Smilkalų Degiklis Censer Turėtojas, Dovana, Namų Dekoro Savybės:

1. Kūrybinis Dizainas: kūrybinės Keramikos atvirkštinio srauto smilkalų degiklis, kairės IR dešinės mentės interleaving dizaino, ne tik nesilaikantiems vieną jausmas, bet taip pat padaryti dūmų, prisijungimas į kairę IR į dešinę, didėjant prasme hierarchija. 2. Subtilus Išvaizda: mažas ir subtilus, rafinuotas dizainas ir modeliavimas, tinka apdailai. 3. Naudoti Daugeliu Atvejų: jis gali būti naudojamas smilkalų į Kambarį, kai lankytojų ateina aplankyti, ji gali sukurti jaukią atmosferą IR išgryninti orą.Biuro smilkalų, valantys orą, o mažinti psichikos depresija.Miegamasis smilkalų, pašalinti nuovargį, pagerinti miego kokybę.Tyrimas smilkalų, leisti asmeniui atlaisvinti, pašalinti įvairios mintys. 4. veiksmingumas: grynas oras, ramina nervus, padeda sutelkti, apdailos ir kt.

specifikacija: Medžiaga: Keramika

Dydis: (Dia.)X(H) 9*20.5 cm

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Smilkalų Degiklis(Smilkalai Nepridedami) Punktas Ekranas :

grįžti:

Pastaba:

aptarnavimas po pardavimo:

Jei neveikia / nėra gauta / pažeistas transportavimo metu / arba D & 3539, prašome susisiekti su mumis nemokamai.Po patvirtinimo, mes galime grąžinti, arba grąžinti pinigus.

didmeninė ir tiesioginio pristatymo

didmeninės prekybos, Mes suteiksime jums nuolaidos ir greitas ekspedicija, Jei norite rasti kitą produktą, prašome susisiekti su mumis, mes norime jums padėti jį surasti.tiesioginio pristatymo.Galime išsiųsti prekes tiesiogiai savo klientams be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

Režimas de paiement

Mes galime priimti paypal/

prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.

DUK:

1. ar yra sekimo numerį mano straipsnis.

prašome atkreipti jūsų package.www.17track.net /

prašome atkreipti dėmesį,: (: Kinija Paštu maža pakuotė plius įprastos pakuotės) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Pristatymo laikas per šventes (Kalėdas, jaunatis ir kt.) gali būti ilgesnės, nei įprasta.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.Mes ne švenčių dienomis-nuo pirmadienio iki šeštadienio (bet mes turime pranešti pašte iš anksto).Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome palikti pranešimą arba rašykite mums prieš mokėjimą.

spalvos ir dydžio skirtumas

Dėl ekrano rezoliucijos, L & 3539 poveikį, D & 3539, L & 3539 poveikį, D & 3539, L & 3539 matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, aš tikiuosi, jūs suprantate.Labai ačiū.

grąžinimas:

(l) & 3539 pirkėjas privalo užtikrinti, kad grąžinamos prekės atitinka pradines sąlygas.Jei elementas yra prarastas ar sugadintas dėl grąžinimo. (l) & 3539 pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes nekompensuoja pirkėjui visiškai. (l) & 3539 pirkėjas turi pabandyti padaryti teigia, kad logistikos įmonės išieškoti žalą ar išlaidas, nuostolius. (l) & 3539 pirkėjas bus atsakingas už krovinių už prekių pristatymą.

kai kurie komentarai:

s & # 39; yra problema, su prekėmis.prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą.pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums, mes vertiname jūsų verslą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai