"PASIDARYK pats" Mini Pirštų Riedlenčių Fingerboard Nustatyti Įdomus Skate Lentos Mini Žaislai Vaikams, Berniukams, Vaikams Dovanos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: riedlenčių rampa, , pliušas, rinkinys moterims, keychain mini, piršto, finger skate, alaus valdyba, valdybos skate, pirštų riedlentė, fingerboard.

    €4.31 €5.07
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Meterial: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Svoris: 100 g
  • Amžius: 5-7 Metų
  • Matmenys: 14/7/3
  • Įspėjimas: NĖRA
  • Sertifikavimo: 3C

Kulka Taškų:

1、pilna Priedai: 5 riedlentės rinkinys, tik vienas riedlentė yra baigtas, ir kitų e reikia "PASIDARYK pats".Yra visi priedai supakuoti į plastikinę dėžutę, kad būtų išvengta nuostolių.

2、Aukštos kokybės Medžiagos: Su fingerboard yra pagamintas iš plastiko, su juoda švitriniu popieriumi ir atskirų lydinio skliaustuose.Padeda mokyti koordinavimo pirštais, spalva riedlentė modelis yra atsitiktiniai.

3、Puiki Mokymo Rekvizitai: Puikus mokymo pirštu koordinavimo gebėjimus, neturi įtakos blogų oro sąlygų ar išorės nesaugumo, ir smagiai namuose.

4、Geriausia Dovana: Gali būti skiriamas vaikams, kolegoms, draugams arba šeimos, kaip gimtadienio ar švenčių dovanos.Puiki dovana sporto entuziastai ir riedlentininkams.

5、Atkreipkite Dėmesį: Šis rinkinys apima smulkių detalių, netinka vaikams iki 3 metų amžiaus.Reikia žaisti prižiūrint suaugusiems.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: apie 100g

Pakavimo Sąrašas:

1*Apdailos Riedlentė

4*Nebaigtų Riedlentė(reikia surinkti)

4*Riedlentė Lipdukas

1*Laikiklis Atsuktuvas

1*Ratų Varžtų Raktu

1 Rinkinys Riedlentė Ratų

1 Rinkinys Ratų Varžtai

1 Rinkinys, Apkabos Varžtais

1*Plastikinę Dėžutę

Aleksander V912020-10-28
"Be wary I received the material it was missing the tool to ride the skate, the mission to get the refund and apparently I got 1.69 euros of refund ...."
Aleksandra Usoltseva9012020-12-21
"Excellent choice! All you need for finger skating "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai