58mm ZOMEI PRO Ultra Plonas MCUV 16 Sluoksnio Multi Padengto Optinio Stiklo MC UV Filtras "Canon ""NIkon" Hoya "Sony" DSLR Fotoaparato Objektyvas 58 mm

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: filtras hoya, filtras zomei, mcuv filtras 55 mm, 95 filtras, trikojo zomei, fotoaparato trikojo zomei, filtras 58 mcuv, hoya cpl, filtras nikon, 150mm filtras.

    €10.57 €16.52
  • Rėmas Medžiaga: Aliuminio
  • Kad Tilptų: Canon Nikon Sony "Pentax" Fujifilm "OLYMPUS" Hoya ir kt. 58mm objektyvu
  • multi-coated: 16 Sluoksnio Multi-Coated UV Filtras
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Zomei
  • Modelis: Plonas MC UV
  • Tipas: UV Filtras
  • Modelio Numeris: Plonas MCUV
  • Rėmo aukštis: 2,9 mm
  • Rėmo storis: 1,3 mm
  • Stiklo Medžiaga: optinis stiklas
  • Apskrito Dydis: 58mm
  • Kad Tilptų Objektyvo Priekio: 58 mm

58mm ZOMEI PRO Ultra Plonas MCUV 16 Sluoksnio Multi Padengto Optinio Stiklo MC UV Filtras "Canon ""NIkon" Hoya "Sony" DSLR Fotoaparato Objektyvas 58 mm Naujų 58mm ZOMEI DW1 PLOČIO JUOSTA PRO PLONAS SMC MCUV 16 Kelių Sluoksnis Padengtas Objektyvo Filtras Aprašymas: ZOMEI prekės ženklą.Suderinama su kitų prekinių ženklų, tokių kaip Hoya, Kenko ir kt.ZOMEI MC UV filtrai sugeria ultravioletinių spindulių, kurie dažnai daro lauko fotografijų miglotas ir neaiškus.Multi-purpose filtras spalva juoda / balta fotografija.Taip pat gali būti naudojami kaip ilgalaikis objektyvas gynėjas.Savybės: Pro1 Digital Apvilkti: Multicoated paviršius sumažina objektyvo blyksnius ir šešėlius, kuriuos sukelia atspindžiai.Lengva Valyti kietąjį padengtas / atsparus įbrėžimams,Multi-coated (16 dangos), UV Filtras.Juodos spalvos Rėmelis: Juodas matinis aliuminio satino apdaila almite rėmas sumažina atspindys.Ultra Plonas: Ultra plonas, žemo profilio rėmų padėti išvengti vignettine ant super plataus kampo lęšiai.Objektyvų žiedą Rėmelio Krašto: Įrengtas su knurling krašto lengvai pritvirtinti ir šalinimas.Po ir per kietos dangos (abiejų pusių) Plonas dizainas, tik 3mm storio Paketas apima: ZOMEI 58mm Slim MC UV x 1 Su originalo langelyje, Jei jums reikia nusipirkti kitų dydžių prašome pranešti mums arba paieškos mūsų parduotuvėje.Kaip mūsų filtras tiesiog įvairaus dydžio ,taigi čia mes tiesiog vienas dydis rodo mūsų gaminių ir pakuotės

Apmokėjimas:

1. www.rcmadosstudija.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė/WebMoney.

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dys po aukciono pabaigos,

jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Pristatymas:

1. Mes laivas Alixpress spręsti tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

2.Kaip įprasta,mes išsiųsti paketą per 2-3 dienas, kai tik gausime jūsų mokėjimą.ir pls susisiekti, kai jums pateikti užsakyme.

3.Jei jums gyventi atokioje vietovėje, ir jūs turite pasirinkti, nemokamas pristatymas,prašome leiskite mums pakeisti jūsų prekės bus pristatomos Paštu.Kai jūs įdėti tvarka,tai reiškia, kad jūs sutinkate su šia nuostata.Ačiū už jūsų puikų supratimą.

4.Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas visiems intermational siuntas dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

5.Prašome atkreipti dėmesį,kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,Tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Grįžti:

1.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.

2.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

Atsiliepimai:

1. Mūsų tikslas yra:Klientas turi teisę visam laikui.

2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.

Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5.

3. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, bet kokiu būdu.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai