BIDĖ HARRIS 2020 Vėliavos 3 x 5 FT Prezidento rinkimų Kampanija Vėliavos su Grommets ir Klasikinių Spalvų Dukart Siūlės Nelaimę

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: joe bidenas 35 vėliava, far cry 5 t shirt, far cry 5 žaidimo, bidė harris, stabdžių liberalų bidė vėliava, bidė vėliava, vėliavos uk, jav vėliavos trump, far cry 5 plakatas, purvinas bidė vėliava.

    €6.26 €8.69
  • Šaligatvio & Baneriai Medžiaga: Kita
  • Modelio Numeris: reklama
  • Tipas: Kita
  • Stilius: Kita
  • Stiebo Medžiaga: Kita
  • Naudojimas: Kita
  • Audinys: Kita

Kulka Taškų:

1、Premium Medžiaga: Pagamintas iš 100% Poliesterio.Patvarus ir stabilus, dilimui atsparus, ir raukšlių atsparus.Vėliavos bus ne būti lengvai pažeistas, nes ji yra atsparūs.

2、Ryškios Spalvos: Didelis spalvų, klasikinis fonas, vėliavos funkcijas, ryškių spalvų.Lengva pritraukti žmonių dėmesį.

3、Išnyks Atsparumas: vėliava yra atsparus vandeniui ir patvarus.Labiau svarbi savybė, kad dažų vėliavos buvo tvarkomi ultravioletinių UV išnyks pasipriešinimo.Taigi, vėliava, yra atsparus UV.

4、Lengva Nustatyti: Lengvas, lengva nustatyti, puikiai suprojektuotas mažas vėjas sritys, nerekomenduojama super vėjuota lauke.Idealiai tinka pašiūrės, plaukai, tvoros, ar vietų vaikščioti ant kelių.

5、Dvigubai Susiuvami: Puikus meistriškumo ir kokybės.Dukart siūlės visi aplink krašto ir sutvirtinti 2 žalvario grommets, tvirtos ir ilgaamžės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: apie 90*150cm/35.4*59inch

Pakavimo Sąrašas:

1 x Vėliava(Be stiebo)

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai