PCB brushless, skirta duomenų valdytojas WS55-220 su ER16 ašinis variklis, 500W Brushless su graviravimo mašina "PASIDARYK pats"

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 2 ašinis variklis, 500w brushless variklis, collet er16, 500w amp, 500w brushless veleno, 500w cnc veleno, dc veleno, juoda palaidinė gotikos, brushless cnc veleno, Ašinis variklis, 300W.

    €78.57
  • Ratai: diržinė pavara

ER16 500 w greitis didelis, graviravimas mašinos veleno PCB oro aušinimo velenas brushless variklio velenas ilgas gyvenimas

Pastaba: pagal nutylėjimą standard suite 10 mm griebtuvas, tvirtinimo ir kitų specifikacijų, prašome palikti pranešimą arba wangwang pasakyta, kad dideli variklis yra "PASIDARYK pats" vartotojų reakcijos naudoti poveikis yra gera, didelio greičio ir mažo triukšmo, tinka PCB, drožyba, akrilo gręžimo, ir tt...

Savybės brushless variklis:

1, brushless, mažai trukdžių, be brushless variklio teptuku, dauguma nedelsiant pakeisti yra ne šepetys, uždegimo susidaro, kai variklis veikia, taip galima gerokai sumažinti elektros kibirkštis trukdžių nuotolinio radijo įranga.

2, žemas triukšmo lygis, sklandžiai, brushless variklis be šepetėlių mažiau trinties jėga operacijos metu sklandžiai veiktų, žemas triukšmo bus daug privalumų stabilumo įrangos veikimas yra puiki parama.

3, ilgą gyvenimą ir mažai išlaikymo sąnaudų, mažiau valyti, brushless variklio dėvėti daugiausia dėl guolių, iš mechaninė požiūriu, brushless variklis yra beveik be priežiūros transporto priemonių, kai reikia, kaip ilgai, kaip padaryti šiek tiek valymas, priežiūra.Pirmyn, žinojo brushless variklio, palyginti su kai turi pranašumą teptuku variklis.

Ašinis variklis: nauja brushless dc motor (NSK guoliai, importuotų iš)

Darbinė įtampa: 48 VDC reikia diskai, brushless variklio veikti

Galia: 500 w

Greitis: 12000 r/min

Atstumas: 0.6 (N, m)

Izoliacijos varža: > 2 omai

Izoliacija dielektrinės: 400 v

57 mm skersmuo: prieš ir po dangteliu 55 mm, viduryje variklį

Chuck skyriaus ilgis: 45 mm, įrankių lazdele, dalys (įskaitant nuts ir sumuštinį apie 60 mm)

Chuck skyriuje skersmuo: 20 mm

Variklio ilgis: 200 mm (įskaitant ventiliatorius tvirtinimo dalis ir variklio).

Veleno neto svoris: 1.4 KG

Radialinio veleno runout apie 0,01 iki 0.03.

Gali būti naudojamas metalo, ar ne metalo medžiagos, pvz., drožyba.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai