Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Be Nuolatinio Tualetinio Popieriaus Laikiklis Iš Ketaus, Žirafa, Popieriaus Laikiklį Universalus Dekoratyvinis Vonios Kambarys Tualetinio Popieriaus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vonios laikiklis popieriaus, namuose stovi dekoras, tualetas papir turėtojas, laikiklis popieriaus tualetas, žirafa rankšluostį, tualetinio popieriaus laikiklis šuo, ketaus puodą, atveju dekoras, savininkas tualetas, ketaus pakepti keptuvėje.

    €21.92 €30.44
  • Modelio Numeris: popierinio rankšluosčio laikiklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Sertifikavimo: NĖRA

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1,Jis gali būti naudojamas kaip vertikali popierinio rankšluosčio laikikliu virtuvėje ar kaip savarankiškas tualetinio popieriaus laikiklį, vonios kambarys.Tai yra klasikinis stilius, dekoratyvinis ir puikiai veikia, ir yra įdomus, bet kambaryje.

2,Jis tinka įvairių namų stilių, įskaitant antikvarines vertybes, šalies stilių, tradicinių stilių ir pan.Šis stendas-nemokamai popieriniu rankšluosčiu ar audinių popierinių rankšluosčių laikiklis yra tinkamas, elegantiškas ir unikalus, todėl tai puikus pasirinkimas jūsų namams.

3,Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, įskaitant tam tikrai tvirtas ketaus struktūra, tai yra pakankamai pašalinti audinio arba tualetinis popierius vien, tai funkcijos "vintage" stiliaus ir dėvėti, atsparus antikvariniai apdaila, kuri atrodo geriau su amžiumi.

4,puiki dovana idėja yra puikiai tinka bet kokiai progai.Tai yra dovana housewarming šalis, vestuvių dovana, registracijos, gimimo datą, motinos diena, jubiliejus ir t. t.Galite įsigyti šios dekoratyvinės namų dekoro ypatingas žmogus.

Jis tinka puikus dydžio vieno roll audinių arba 2-3 ritinėlis tualetinio popieriaus ritinėlis.

Pavadinimas: popierinio rankšluosčio laikiklis

spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: geležis

Dydis: apie 11*7.7*41.7 cm/4.33*3.03*16.42 į

Pakuotės Turinys:

1 * popierinio rankšluosčio laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai