Forbell Automobilių Sėdynės Padengti Automobilio pagalvėlių, Kvėpuojantis ir neleidžiančioms slysti Visais metų laikais 3D Elastinga šilko pagalvėlės Vasarą pagalvėlė Automobilių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lūpų rožinė, krepšys prancūzijos, kūdikio pagalvė pagalvėlės, krepšys kobra, galinis dangtelis sėdynės, sėdynė minkšta, dangtelis sėdynės, automobilių dangtelis sėdynės, automobilių padengti, automobilių raštas sėdynės.

    €6.62 €8.27
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: juodos Rudos mėlynos rožės raudonos, žalios Spalvos
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
  • Nustatyti Gabalas: 3
  • Medžiagos Tipas: Ledo Šilko
  • Prekės Pavadinimas: ForBell
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Elemento Plotis: 48cm
  • Elemento Aukštis: 1cm
  • Elemento Ilgio: 48cm
  • Prekės Svoris: 280g

Tai išskirtinis produktas, sukurtas su nauja tekstilės medžiagų ir dizaino koncepcijas.Mes praleido 5 metus nuolat atnaujinti ir iterating šio produkto.Buvo įrodyta, kad iš tiesų gali padaryti vairavimo ir važiavimo patogiau vasarą.Apskritai, karštą vasarą tampa problema dėl vietų mūsų automobiliai padidinti, ypač odos vietų.Aukšta temperatūra gali nusiplikymas mūsų oda.Mes stengiamės išspręsti šią problemą daug metų.Mes pasirinkome sumuštinis akių ir sutirštės 3D elastinga šilko, kurie yra plačiai naudojami vasaros sportiniai bateliai, kaip dvigubo sluoksnio medžiaga sėdynės.Visos mūsų pagalvėlė yra sudarytas iš dviejų sluoksnių tuščiavidurių medžiagų, kurios turi stiprią atšokusio kamuolio.Kai žmogaus kūno sėdi ant sėdynės, tai gali vis dar sudaro tarpas tarp sėdynės ir žmogaus kūno.Vasarą, ji yra palankios oro apytakai ir šaltas oras į automobilį, taip, kad šaltas oras gali pasiekti atgal.Savybės audinio nustatyti, kad, net jei saulė yra veikiami saulės vasarą, ten nebus labai aukšta temperatūra.Tuo pačiu metu, tuščiaviduris struktūra gali sumažinti paviršiaus temperatūra.

Mada yra varomoji jėga, mūsų dizaino, praktiškas yra kryptis mūsų mąstymą, ir geros kokybės siekimas mūsų darbas!Mes storis ši pagalvėlė-0,8 cm, kuris yra tarsi plonas audinys, prigludęs prie automobilio sėdynės, ir bendras jausmas yra integruota.Ne tik kad, plauti bet kuriuo metu, lengva įdiegti, pakeisti spalvą taip paprasta, kaip keisti drabužius, laukiu jūsų pasirinkimas!

Kodėl verta rinktis mus: 1. Mes internete 24 valandas per dieną, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau; 2. Galime pagaminti 98% automobilių sėdynių užvalkalai, nes mes turime profesionalus automobilių reikmenys gamykloms ir profesionalių inžinierių.Galime pagaminti kitų markių automobilių produktų, kiek reikia; 3. Jei turite specialių reikalavimų, galime pagaminti pagal jūsų specialius reikalavimus, tačiau jums reikia mokėti papildomų mokesčių. 4. Jei norite didmeninė, jūs galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums puikų kainos. 5. Mes turime daugiau nei 98% automobilio seat modeliai

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai