Aukštos Aišku, Skaitymo Akiniai Presbyopic Akinius Lydinio Stačiakampis Akinių Dervos Objektyvas HMC Danga Pritaikyti Akiniai Akiniai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: akiniai welpo, skaityti glasse vyrai, ponios skaitymo akiniai vyrams, aukso skaitymo akiniai vyrams, vz akiniai, akiniai sutampa, f skaitymo akiniai vyrams, skaitymo akiniai jn, ga akiniai, akiniai sa.

    €12.40 €24.79
  • Modelio Numeris: 964-skaityti
  • Lęšio Plotis: 53CM
  • Danga: HMC
  • Lęšio Aukštis: 33cm
  • Lęšių Optinės Požymis: Anti-reflective
  • Akiniai Tipas: Skaitymo Akiniai
  • Lęšių Medžiaga: CR-39
  • Lęšių Spalva: Aišku
  • Elemento Tipas: Akiniai
  • Lytis: Unisex
  • Rėmas Medžiaga: LYDINYS
  • Prekės Pavadinimas: RUI HAO AKINIAI

Aukštos Aišku HMC Danga, Derva Lęšiai Presbyopia Akinius 964-skaityti

Aprašymas: Lieti ir TR90 Šventykla, Super Light, Komfortas, Profesionalus Dizainas!!!Noble dizaino mados akiniai rėmeliai.Sumažinti akių nuovargį, kai jūs skaitote ilgai.Senosios ir hyperope žmones skaityti aiškiai yra neatspindinčia Danga, ir ateina su UV vardinė Apsauga.Geras pagalbininkas skaitant laikraščius kasdieniame gyvenime.Mūsų lęšiai yra su anti-reflective, UV Apsaugoti ir Įbrėžimams atsparia danga, super lengvas , Ne puri.Blokai 100% visų kenksmingų saulės spindulių UV400.

Matmuo yra taip:

Modelio Numeris: 964-skaitymo Gamintojas: RUI HAO AKINIAI Tinka: Senų ir Hyperopic Žmonių Lęšio Stiprumas: +0.50/+0.75/+1.00/+1.25/+1.50/+1.75/+2.00/+2.25/+2.50/+2.75/+3.00/+3.25/+3.50/+3.75/ +4.00/+4.25/+4.50/+4.75/+5.00 Rėmelio Spalva: Juoda / Mėlyna / Pilka Rėmo medžiaga: Lieti ir TR90 metalo Objektyvas spalva: Aišku, Objektyvas Metalo: CR-39 Dervos objektyvas objektyvo Danga Technologija: Aukšta Aišku HMC atspindinti danga Apsauga: 100% UV400 ELEMENTĄ DYDIS: Akių Plotis: 53mm Tilto Plotis: 18mm Šventykla ilgis: 140mm Rėmo Plotis: 138mm Vertikalus ilgis: 33mm Būklė: Naujas Pakuotė: 1 Skaitymo Akiniai,(1 Valymas Audinys,1 Atvejis) Pastaba: 1. Dėl vadovo meansurement , 1-3 mm skirtumai dydis yra leidžiama. 2. Klientas: palikite pranešimą apie jėgų jūs pageidaujate, po konkurso , 3. Jei turite kokių nors klausimų, arba yra nepatenkinti produktų, kad laisvai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą .mes pasistengsime jums atsakyti per 24 valandas!

Juoda rėmo akiniai skaitymui

Mėlynas rėmelis skaitymo akiniai

Pilka rėmo akiniai skaitymui

1. Mes laivas visame pasaulyje.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo imtuvo vietą.

2. Prekės bus išsiųstos per 48-72 valandas po apmokėjimo, išvalytas.

3. Pakuotės oro paštu bus atidėtas 5-10 dienų, kartais iki to, skrydžiai, užsakomieji klausimų ar Kalėdų skubėti

4. Tarptautinės skubėti.užsakymai, pirkėjas atsako už bet kokius importo muitas, vietos mokesčiai ir PVM.Prašome patikrinti, su savo muitinės prieš perkant.

5. Bet skubios siuntos, prašome naudoti Express siuntas, pavyzdžiui, EMS ,TNT AR DHL, kad nebūtų sukelti bet koks delsimas (tai užtruks 3-7 darbo dienas visame pasaulyje)

Prašome žinoti, kad jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Žvaigždučių reitingą, dėl www.rcmadosstudija.lt yra mums labai svarbus , ir svarbu, sėkmės toliau mūsų verslo .Mes siekiame pateikti geriausią klientų aptarnavimą .Jei turite kokių nors problemų, prašome skambinti nemokamai praneškite mums ji prieš jūsų atsiliepimų .Paštu arba skambinkite mums, yra sveikintinas.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.Tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo jūsų, priimti siuntą. 2. MES NE IMTI IŠTEKLIŲ ATKŪRIMUI MOKESTIS. 3. Bet pažeista ir naudojami elementai negali būti grąžinti. 4. Laivybos išlaidų nebus grąžinami. . 5. Prekė turi būti grąžinta nepanaudotų būklės su originalia pakuote. 6. Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes. 7. Jei prekės grąžinimo pasirodė gerai dirbti, po bandymo, klientas turi imtis visų išlaidų. 8. Klientai turi atsiųsti prekės grąžinimo originalioje pakuotėje, prieš gaunant visa grąžinamoji išmoka. 9. Perkant šią prekę, jūs automatiškai sutinkate su mūsų taisyklėmis, sąlygomis. 10. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.

Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo arba juos duoti grąžinti artimiausiu metu.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai