Žaidimo Diską Bokštas Saugojimo Holde Stovas CD Saugojimo Turėtojas Diskiniai Bagažinės už PS5 žaidimas atveju, PS5, už PS4, NS, XBOX

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: žaidimas saugojimas, perkelti, žaidimas ir dūmų ps4, priedai gamepad, cd lentyna, ps4 žaidimų perpardavimo, ps4 dėklai, cd stovas saugojimas, cd laikiklis ps4, baterija ps4.

    €19.65 €27.29
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Parama: Dropship/Didmeninė/Epacket
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Žaidimas Disko Stovas
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita

Savybės:

1. Žaidimas Atvejais Organizatorius: žaidimo disko turėtojas gali saugoti 36 žaidimą atvejais.Ir jis tinka jūsų žaidimų konsolės korpuso ir galite lengvai rasti tai, ko norite.Ir tai yra puiku išlaikyti viskas organizuota.

2. Patvarus ir Stabilus: Stiprios ir lengvos.Pagamintas iš kieto plastiko, gali saugiai organizuoti žaidimo diskų jums.

3. Puikus Suderinamumas: žaidimas saugojimo turėtojai yra skirtos įvairių žaidimų atvejais reikmenys, todėl laikikliai tinka PS5, už PS4, NS, XBOX ir kitas žaidimas atvejais.

4. Lengva Įdiegti: Nėra priemonė, reikia.Jūs galite įdiegti savininkas greitai ir saugoti jungiklis priedai kartu.Ji yra lengva sagtis kartu.

5. Puiki Dovana: žaidimas disko turėtojas gali turėti iki 36 žaidimą atvejais, ir ji gali padėti jums parodyti savo mėgstamus žaidimus, todėl viskas atrodo tvarkingas ir netvarkingos.Žaidimų žaidėjų, tai turėtojas yra puiki dovana.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Tinka: už PS5 žaidimas atveju

Pakavimo Sąrašas:

Sandėliavimo Laikiklis*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai