Silikoniniai Teptukai Vonios Rankšluosčiai Trina Atgal Purvo Drėkinantis Kūno Masažas Dušo Išplėsta Dujų Praplovimo Odą Valyti Dušo Šepetėliai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: atgal šepetys, vaikas nagų lakas, mašina masažas celiulito, atgal teptuku dušo, kinijos rašalo rašiklis, mažas celiulito massager, atgal valytoja silicio, atgal valytoja dušo, atgal cleaner, vaikai aukšto kulno.

    €3.60 €5.71
  • Tipas: Šepetys
  • Produktas: Vonios Šepetys/Masažo Šepetys
  • Prašymas: Įstaiga
  • Modelio Numeris: Silikono vonia rankšluostį
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudoti: Valymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Leiskite džiaugtis stebuklų gamtą kartu!

Savybės:

● Naudojamas medžiagas, - Pasirinkimą aukštos kokybės maisto klasės silicio dioksido gelis, ta pati bite medžiaga yra sveika ir ekologiška, sudėtyje nėra kenksmingos cheminės medžiagos, tokios kaip bisfenolis A, aukštos ir žemos temperatūros poveikiui, nėra paprasta.

● Grūdų - Intensyviai šepečiu galvos, ranka trina lengva burbuliukai,gilus valymas, porų diržo švarus porų atimti giliai purvo jus švarus pav.

● Minkšta Rinktis maisto kokybės silicio gelio medžiagos, kaip minkšta ir švelni kaip kūdikio oda, saugus ir aplinkos apsaugos.

● Baterija Rankena - Dvi pabaigos rankenos dizainas, tvirtas kietumas ir pasipriešinimas traukiant, vietos taupymas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Maisto Klasės Silicio Dioksido Gelis

Spalvos: Žalia, Mėlyna, Oranžinė, Rožinė

Modelis: Double-Sided Panaudota

Bendras Dydis: (L)X(W) 68x11cm /26.8"x4.3"(leist.)

Pakuotė:

1 x Dvipusis Atgal Valytoja

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

★ apie mus ★

◆ Apie mūsų gamybos linija

State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga

◆ Apie mūsų sandėlio

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai