RobotDyn - W5500 Nano V3 Ethernet Tinklo Skydas su PASSIVE PoE - Modulis skirtas naudoti su Arduino Nano

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: arduino r3, arduino mega skydas, poe splitter, arduino skydas, w5100, arduino ethernet shield, arduino nano v3, arduino robotdyn, arduino nano, spektro analizatorius.

    €16.96 €17.86
  • Pakuotė: CINKAVIMAS
  • Prekės Pavadinimas: RobotDyn
  • Modelio Numeris: NanoEthW5500(V3)-PoE-Shield
  • Darbinė Temperatūra: NUO -40°C---80°C
  • Prašymas: Elektros Žaislas
  • Išsklaidymo Galia: 5W
  • Maitinimo Įtampa: 5V
  • Tipas: Loginės Mikroschemos
  • sąlyga: Naujas

Aprašymas:

Jei jūs ieškote sukurti mažą tinklo prijungto prietaiso, RobotDyn Nano ETH shield W5500 su LAN ir PoE , yra geriausias sprendimas naudoti Arduino Nano " ir "Ethernet" valdiklis W5500!

RobotDynNano ETH W5500 yra pilnai Ethernet-prijungto prietaiso per LAN.Priklausomai nuo naudojimo atveju, ji gali veikti kaip serveris ar net valstybė.Serveryje vaidmenį, ji bus gauti užklausas iš kitų prietaisų ir paslaugų, vietinio tinklo ir interneto, ir atsakyti, arba atitinkamai reaguoti.Grynosios valstybių vaidmenį, RobotDynNano ETH shield W5500 su Arduino Nano mikrovaldiklis gali rinkti duomenis iš įvairių prietaisų arba pramoninė įranga ir siųsti jį per vietinį tinklą ar Internetą.Ji taip pat gali gauti duomenis iš vietinio tinklo ir interneto, ir kontrolės prijungti prietaisai ir įranga.Į RobotDynNano ETH shield W5500 su Arduino Nano, taip pat gali veikti kaip savarankiškas vienetas, teikiantis autonominis reakcija pagrįstas apibrėžta algoritmą, reaguodamas į tinklo pokyčius ar kitus trigerius.

W5500 Ethernet

WizNet W5500 yra TCP/IP įterptųjų LAN Ethernet " valdiklį.Ji suteikia TCP/IP Steką, 10BaseT/100BaseTX Ethernet visiškai ar half-duplex", " MAC " ir PHY.W5500 naudoja labai efektyvų SPI protokolu, su 80 MHz laikrodžiai, skirta didelio greičio ryšį su Atmega2560. Dėl mažesnės energijos sąnaudos, W5500 suteikia WOL (Wake on LAN) ir Power Off režimai.

Programavimo Arduino IDE

Naudoti Ethernet3 / Ethernet4 biblioteka. (чуть больше написать, погугли)

Maitinimo šaltinis

RobotDynNano ETH shield W5500 gali būti maitinamas per: USB (5V, 500mA); DC-IN jack, PWC 2.1 mm, (patvirtinamuosius 7-24V DC įtampa); Eterneto kabeliu naudojant PoE (Power over Ethernet) — reikalauja, kad PoE-įjungtas jungiklis arba PoE injector.

Pastaba: PoE modulis yra neprivaloma.Yra keletas PoE variantų, priklausomai nuo PoE įrangą naudojate

"Passive PoE yra supaprastinta versija, kad neatlieka rankos paspaudimas, todėl svarbu žinoti, kas PoE įtampa prietaiso reikmenys, reikia prieš prijungti Eterneto kabelį ir valdo jį.Jei norite prisijungti prie negerai įtampa gali sukelti nuolatinę žalą elektros prietaisą.

Įsitikinkite, kad pasirinkti tinkamą valdybos variantas su atitinkamų PoE modulis.Nuotrauka:

Coca Cola Coca Cola20112020-08-24
"No problems. Anytime again."
Elsalvaje 01012021-01-16
"Товар так и не пришёл, деньги не вернули."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai