AAA+kokybės LCD LG G2 D802 LCD Ekranas Touch screen + skaitmeninis keitiklis komplektuojami su rėmo Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vyresnysis, lcd d690, g2 lg, ekranas lg g2, lg g2 mini touch " ekranas, lg g2 tach ekranas, displėjus lg v50, D803, 24 baterija, g2 lcd.

    €16.18
  • Modelio Numeris: LG G2 D802
  • Suderinamos Prekės: LG
  • Ekranas: > 3"
  • Tipas: LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
  • Prekės Pavadinimas: maoiy
  • Ekrano Rezoliucija: 1920X1080
  • Medžiaga: IPS
  • Prekės Būklė: Naujas
  • Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas

AAA+kokybės LCD LG G2 D802 LCD Ekranas Touch screen + skaitmeninis keitiklis komplektuojami su rėmo Nemokamas Pristatymas

1. Visi mūsų lcd dvigubas patikrintas prieš pristatymas 2. 100% darbo, ir Švarias ir saugias paketas 3. 100% visiškai Nauji LCD jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis asamblėja Galite būti tikri, pirkimo 4.Dėl lcd ekranas yra nestabilios ir didelės vertės, tai būtina ir svarbu atsižvelgti vaizdo įrašą, kai jūs išpakuokite paketą, ir tai bus pagrįstų įrodymų, kai jūs gaunate sugadintas lcd ekranai arba trūkumą.Jei jūs neturite sekti šios paklausos, mes negali būti atsakinga už jį, kai tokia situacija nutinka. 5.Remontas yra įdomus ir įkvepiantis dalykas, tačiau ji taip pat turi kai kurių specializuotų įgūdžių.Jei nesate įgudęs dėl remonto surinkti, visos operacijos įrenginiai 4. Kai gavote paketą, tai yra būtina, atlikti vaizdo jūsų atidarant paketą.Jei jūs neturite padaryti vaizdo atidaryti paketą, mes neatsakome už bet sudaužyti ar sugadinti. 5.Pastaba:Jei norite įdiegti ekrano, nespauskite sunku ant ekrano kraštų.Tai lengvai sutraiškyti ekranas 6.Siekiant sumažinti riziką, žalos, mes rekomenduojame jums pataisyti savo vietos remonto parduotuvė. 7.Tačiau, vis tiek bus kai kurioms prekėms buvo pažeista tranzitu.Jei problema kyla, kokybiškų prekių, pirkėjų turi grąžinti prekes, mes sugrįžo dirbti, ir grįžo į klientų poreikius, mokėti krovinių(Nes visi jie yra nemokama laivybos, mes turėjo mokėti siuntimo kaina į savo šalį).Jei pirkėjas atsisako siųsti juos atgal, aš negaliu grąžinti visus pinigus.Jeigu pirkėjas nesutinka su šiomis taisyklėmis, prašome nepirkite šioje parduotuvėje produktus.Labai ačiū pirkėjai mūsų bendrovės paramos, mes pasistengsime padaryti kiekvieno užsakymo gerai.

Baby Anutka2020-09-09
"My LCD LG G2 arrived very fast. Just installed it and it works. Thanks seller. Recommended!!!"
Dina Schastlivaya2021-01-26
"Quality Module, everything works fine! The order came quickly and well packed. Of the shortcomings: the frame is very different from the original color, the LG logo is something destroyed, not a beautiful spot in his place. The inner surface of the frame is not prepared, there is no glue adhesive tape."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai