Japonų maudymosi Kostiumėliai Moterims, Vienas Gabalas Push Up Siera Sijonas Mielas Flounce Plisuotos Mergina Iškirpti maudymosi kostiumėlį Twist Viršuje, Vienas Gabalas Bikini

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plisuotos megztiniai viršų, patikrinkite, mini sijonas, kawaii maudymosi kostiumėliai, maudymosi kostiumėlis-sijonas moterims baseinas, japonų maudymosi kostiumėliai, shell maudymosi kostiumėlis-sijonas, g-string vienas gabalas, japonų maudymosi kostiumėlį, klostyti marškinėliai, japonijos vientisi maudymosi kostiumėlį.

    €9.85 €12.31
  • Lytis: MOTERIS
  • Prekės Pavadinimas: wisuwore
  • Modelio Numeris: NiDeYongYi1954
  • Pritaikymas: Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
  • Medžiaga: Nailonas
  • Padds: Taip
  • Modelio Tipas: Kratinys

Pastaba 1: 1 colis = 2,54 cm,1cm = 0.39 colių,1 chi = 33.3333333 cm

2 pastaba: Dėl elastingumą maudymosi kostiumėlį, yra gana dideli,rankinis matavimas lengvai sukelti 2-3cm klaidų.

Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį,palikite pranešimą apie savo juosmens ir krūtinės matavimas.Mes atsiųsime reikiamo dydžio, kad jums po užsakymo.

Apie Brazilija .Visų tarptautinių siuntinių tvarko muitinės mokestį 15 realijas (maždaug $3.50) už užsakymą.Šį mokestį moka pirkėjas.Jei pirkėjas nesumoka mokesčio už 30 dienų, paketas bus grąžintas.

Mes paramos dropshipping, kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti daugiau informacijos

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninės : mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 4-7 darbo dienas atvykti.Drop laivyba : mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kur gali stebėti savo paketą ?Jūs galite sekti savo siuntos tuo , naudojant sekimo numerį mes teikiame.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis jums padėti pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne gauti į mūsų sąskaitą.

Baby Shirina2020-11-06
"I loved it, stretch a little but not so much"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai