500pcs Balta klijuojamas lipdukas perrašomas vandeniui Etiketė, Lipdukas prekybos Centrų Dydis Tuščia Etiketė sutvarkyti Jar butelio Etiketės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: tuščias baltas lipdukas etiketės, jar lipdukas, custom etiketė, lipdukas, tuščia etiketė, etiketės, jar, tuščia etiketė, lipdukas, jar etiketės, tuščias trafaretas lakštai, vandens įrodymas etiketės, lipdukai katės jar.

    €2.44 €3.81
  • Medžiaga: Popierius
  • Dydis: 1INCH
  • Modelio Numeris: CL13
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: ROUND

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių. 2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Produkto Informacija

100% Nauji Aukštos kokybės Medžiaga:popierius Spalva: Baltas lipdukas Dydis: 25mm Įpakavimas:500pcs/roll Tiesiog žievelės ir iki stick Baltos etiketės su nauja paviršiaus arba nuvalykite raštu šlapias skuduras.Bauda patarimas kreida žymekliai ar rašikliai yra rekomenduojama dėl šių etiketės, lipdukai dydžio.Balta stickerslooks glausta ir stilingas, jis gali būti lengvai klijuoti ant bet kokio plokščio ir švaraus paviršiaus, kaip žymą.Proga: Pagrindinis Restoranas, Naudojimo,prekybos centras,Pasirinktinį vyno butelis etiketes ir namų dovanos.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar gavo klaidingą stilių, prašome dont palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes ją išspręsti ir dirbti, geriausių sprendimų.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Champion Pitbull2021-01-06
"Everything is fine. thanks to the seller.!!!!!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai