9pcs Gamtos Rotango Vytelių Kamuolius Sepak Takraw Kamuolys ins Fotografijos Rekvizitai Fone Priedai fotostudija Namų Puošybai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: įrašų studija, led lemputė su trikoju, namo fotografijos studija, lauke foto studija, alaus laikrodis, cukranendrių pynimas, "google" pradinis stendas, softbox, fotos studija, 15mm apkabos.

    €3.59 €4.22
  • Modelio Numeris: Fotografija Rekvizitai
  • Prekės Pavadinimas: MICORSAX
  • Pakuotė: Taip

9pcs Gamtos Rotango Vytelių Kamuolius Sepak Takraw Kamuolys, Vaikams, Žaislas, skirtas Fotografijos Rekvizitai Foto Studija Priedai Fone Apdailos Produkto Pavadinimas : Gamtos Rotango Vytelių Kamuolius Gaminio medžiaga : Gluosnių šakelės Gaminio dydis : Didelis kamuolys skersmuo 4.5 cm; mažas kamuolys skersmuo 3cm; pentagram skersmuo 7cm .Taikoma : Fotografija fone rekvizitai, studijų fone, priedai papuošalų.paketą, įskaitant 9pcs/daug x gamtinių rotango vytelių kamuolius ( neapima kitų fotografijos rekvizitai )

DUK Pristatymas ir Pristatymas: 1. Mes neturime pigiausią kainą, bet mums labiausiai rūpi paslaugas, nes mes turime užtikrinti, kad produktai, su aukštos kokybės.Kai gaunate produktą, ir nustatė, kad jis yra ne jūsų mėgstamiausia rūšis, mūsų parduotuvėje paramos nereikia jokios priežasties grįžti į produktų.

2. Visi produktai yra siunčiami 100% Originalus Autentiškas,mes bandymo prieš vežimą, siekiant užtikrinti, kad nėra jokių problemų.

3. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.(išskyrus švenčių dienomis).

4. Paramos naudojimą www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas , tai užtruks apie 15-60 Dienų atvykti.(Brazilija užtruks apie 20-90 Dienų atvykti).

5. Jei numatoma gavimo laikas baigiasi, bet jūs vis tiek negaunate ji.Prašome susisiekti su mumis pratęsti laiką.Kaip netikėtų priežasčių, gavimo laikas kartais gali būti delsimo .Ačiū už jūsų paramą.

6. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo prekes tax free importuojant, mes bus paskelbti ją kaip mažesnę vertę.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo arba rinkos vertė, prekių ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.Visus importo mokesčius arba mokesčius, turėtų būti pirkėjo atsakomybė.Atsiliepimų & Susisiekite su mumis: 1.Jei prekės buvo bet problema ir nesate patenkintas, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Jums priimtiną atsakymą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. 2.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikių atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, ačiū! 3. Didelis kad nuolaida: Jei jums reikia įdėti didelių tvarka, kuri yra daugiau nei max kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą, ir mes paramos didmeninės prekybos.PS: Bet kokių kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Galiausiai, aš noriu, kad jūs laimingas pirkinių!Ačiū!...MICORSAX Tiekėjas Parduotuvė

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai