Drift mašina, apversdami išslysti gestas kontrolė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: drone slysti, cfx mst, bikepack, drift rc, drift mašina, drift vaiduoklis, bmw i8 modelis, automobilių rc kaskadininkų, automobilių kaskadininkų, hg p408.

    €32.58 €35.04
  • Tipas: Automobilis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Savybės: Nuotolinio Valdymo Pultas

Drift mašina yra apverstas išslysti kaskadininkų automobilių su šviesos ir garso efektų, taip pat su unikaliu nuotolinio valdymo kontroliuoti savo ranką su gestus.Taip pat jūs galite kontroliuoti mašinos, naudojant įprastu nuotolinio valdymo pulteliu.Į invertysh mašina gali judėti pirmyn ir atgal, suktis 360 laipsnių, drift, apversti ir ratai stogo žemyn.rankiniai apyrankė yra naujos rūšies radijo kontrolės.Apyrankės yra apsirengęs ranka.Keisti padėtį rankos veda į judėjimą, radijo bangomis valdomas stunt mašina.Nuotolinio valdymo-standartinės rūšies nuotolinio valdymo radijo bangomis valdomų vaikų Drift-automobilių slydimo kaskadininkų automobilių su kreiptuką į priekį/atgal, į dešinę/kairę.Didžiausias atstumas kontrolės spinduliu iki 50 m, priklauso nuo sąlygų, vietovės.Greičio, kad mašina gali išvystyti iki 25 km/h, ir taip pat priklauso nuo sąlygų, vietovės.Drift mašina, apversdami išslysti kaskadininkų automobilių bus puiki dovana ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.

Fengzhilian10002021-01-11
"The machine came unexpectedly fast, 4 days. Everything is whole, it works fine. Beast what you need"
Bongskyo2021-01-07
"Came quickly, sent on the day of payment. Packed well. Checked everything works. In the box I found a crossclip, I can gift, or maybe just fell)))"
Bomb23rfcjg2021-01-11
"Very cool machine)))) came very quickly and cheaper than some sellers. There is a video like it and what can youtu. be/myrga8a8moy. At the end of the link, remove the point and space before be"
Patriotcity2020-12-31
"It came, well, very quickly, the machine is a bomb, thank you very much to the seller, delivery from Moscow to Vorkuta 5 days, only need two batteries in the remote."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai