PSSS Jutiklis 40700-3AN0D Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema 315MHz Už " Nissan Versa Pastaba Sentra NV 407003AN0D TyreAirMonitorSensor

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ios padangų slėgio daviklis, testeris psss nissan, automobilių antgamtinių, 407003vu0a, pagrindiniai "nissan", nissan sentra, infiniti padangų slėgio daviklis, Sentra, nv 200, nissan qashqai jutiklis.

    €9.09 €16.53
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 40700-3AN0D

DIDYSIS IŠPARDAVIMAS NAUJŲ PARDUOTUVĖ

4PCS/Pak Padangų Slėgio Daviklis 407003AN0D 40700-3AN0D

Už 2017-2019 Nissan Versa Pastaba Sentra NV

Apie mus: Sveiki atvykę į TPMShome.Perorganizuoti savo važiavimo su pažangių dizaino, mūsų jutikliai OEM kokybės, su kokybės garantija.Pažadame savo gerai funkciją, kaip ir visi jutikliai yra standartines veiklos, taip pat griežtai patikrintas prieš pristatymas į jus.Jutiklis programavimo nereikalaujama, PSSS būtų iš anksto užprogramuotais specialiai jums, atsižvelgiant į transporto priemonės markės, režimas ir metų gamybos.Taigi, prašome dar kartą patikrinti ir patvirtinti, ar jums pasirinkti tinkamą dalis jūsų automobiliui .Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įdiegti juos tiksliai, tada aktyvuokite juos.Paprastas, lengvai ir efektyvumą.Mes būtume dėkingi, kad pasirinkote mūsų produktus.Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1 pastaba:

Tikrinti jūsų originalaus dalis yra geriausias būdas sužinoti, kuris produktas galėtų įvykdyti savo transporto priemonės.Taip pat, galite parašyti mums prieš perkant, mes norėtume padėti patikrinti ir atsakyti jums kuo greičiau.

2 pastaba:

Prašome pasirinkti mūsų produktą be drąsiai, kaip mes skatiname mūsų naujas filialo parduotuvė su labai daug.Pasivyti šia galimybe ir tapti mūsų klientas, mes esame įsitikinę, su produkto kokybę, kuri turėtų patenkinti savo reikalavimą.

Ir kitas būdas PSSS būtų netrukus BIG DEAL, taip pat.Prašome rekomenduoti mūsų parduotuvėje, su savo draugais, ir jums būtų gauti premiją kiekvieną kartą, kai jūs pasiimti vieną Draugą į jav.Ačiū pagarbiai.

Prekės Aprašymas:

Gamintojas dalies numeris: 407003AN0D

Veikimo dažnis: 315 MHz

Pakuotė: 4 gabalus TPMS daviklių

Supaprastintas relearn: auto relearn (, prašome susisiekti su mumis, jei reikia konkrečios informacijos relearn tvarka)

100% Brand New ir Aukštos Kokybės Dizainas geresnis už daugiau patvarumo, Pastatytas pagal griežtus kokybės kontrolės standartus Paramą vienerius metus pakeitimo

Transporto Priemonės Sumontuota:

IŠSAMUS TRANSPORTO priemonės kompensacijos UŽ "Nissan NV 2017-2019 UŽ" Nissan Versa 2016-2019 UŽ " Nissan Versa Pastaba 2016-2019

( Prašome patvirtinkite, dalių skaičius prieš perkant, Ačiū)

Pastaba: Prašome patikrinkite dalies numeris iš jūsų transporto priemonių, derinimas informacijos nuoroda tik.Jei nežinote prekės, prašome susisiekti su mumis prieš perkant, kad būtų išvengta nereikalingų grįžti, tenka pirkti klaidingą prekės bus apmoka pirkėjas.Ačiū apsipirkti su mumis ir mes būtume pasirengę pateikti rekomendacijų, jei jums reikia.

Laivybos ir Tvarkymo:

7-10 darbo dienų MUS

5-10 darbo dienų BRITANIJOJE, Kanadoje, Vokietijoje,Australijoje, Ispanijoje,Lenkijoje, Prancūzijoje,Azijos šalyse.

14-21 darbo dienos Artimųjų Rytų šalyse.

18-25 darbo dienų Rusija, Brazilija, Europos šalyse.

24-32 darbo dienų Pietų Amerikos šalyse.

Pastaba: pirkėjas atsako už bet kokius importo muitus ir pvm.

Prašome patikrinti, ar jūsų muitų prieš perkant.

Visi įsakymas turės sekimo numerį , kuris bus rodomas jūsų pranešimas, kaip paketas išsiųstas, turėtų jus nuraminti, o jūs už tai mokėti.Jei bet kokią įtartiną informaciją pastebėtas, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Mes būtume laimingi galėdami padėti, kitaip jis suteikia mums iliuziją, kad nieko negero.

Kai mes gavome visiškai išvalytas mokėjimą, jūsų daiktai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas.

Diegimo Procesas:

1. Atlaisvinkite padanga: Pašalinti vožtuvų dangtelis ir pagrindinių, ir deflate padangų. 2. Nuimkite padangos: Apkaba, padangų ant padangų keitiklis, ir sureguliuokite vožtuvų ne 1 val, palyginti su padangų atskyrus galvos.Įdėkite padangų įrankis ir liftas padangų granulių ant tvirtinimo galva nuolaida galvą. 3. Nuimkite jutiklis: Su atsuktuvu nuimkite tvirtinimo varžtas ir jutiklis Vožtuvo stiebo, tada atsukite veržlę ir nuimkite ventilio. 4. Mount daviklis ir vožtuvas: Skaidrių, vožtuvo stiebo per vožtuvo skylė ratlankio.Priveržkite varžtą-veržlė su 4.0 Nm pagalba padėties nustatymo pin.Surinkti jutiklis kūną nuo ratlankio ir priveržkite varžtą. 5. Pritvirtinkite padangų: Vieta padanga ant ratlankio, todėl įsitikinkite, kad vožtuvas veidus atskirti, galvos kampas 180 laipsnių kampu.Pritvirtinkite padangų per ratlankio.

Grąžinimo politika:

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų, kai jūs gaunate produktus.Mes būtų organizuoti grąžinti arba pakeisti pagrįstų priežasčių.Dalys turi būti resaleable ir originalioje pakuotėje.Negalime atsiimti naudotas dalis.Negalime atsiimti įrengti, ar bandė dalys.Mes pasiliekame teisę jų atsisakyti ir grįžti bet dalys randame buvo įdiegti, yra naudojami, arba neatitinka pirmiau nurodytų kriterijų.Grįžti prašymai turi būti per 30 dienų nuo gavimo.Prašome suprasti, laivybos mokestis būtų atsakingas už pirkėjas, jeigu nėra klaida, ar kokybės problemos produktų.Važtaraščio ir turėtų būti įtraukti grąžinti.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai