PSA30Pin OBD30 Pin Male su OBD2 DLC 16 Pin 16Pin Moterų Automobilių Diagnostikos Adapteris Keitiklis, Laidas PEUGEOT CITROEN

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: skydelio jungtyje peugeot, modelis cable car, dais, maxisys ms906 ekranas, jungtis dlc, lexia, suomių kalba, automobilių diagnostikos aparatūra, diagnost įrankis, bmw diagnost.

    €5.38
  • Funkcija: 30PIN į 16PIN Už Lexia Citroen
  • Medžiagos Tipas: Plastinė Ir Metalo
  • Modelio Pavadinimas: LEXIA PAS 30PIN
  • Elemento Plotis: 5cm
  • Aparatinės Įrangos Versija: PSA 30PIN
  • Prekės Svoris: 0.15kg
  • Įtampa: 12V
  • Galia: W
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Automobilių Gamintojo: už Citroen, už Peugeot
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Prekės Pavadinimas: toobdpro
  • Elemento Ilgio: 20cm
  • Specialios Funkcijos: OBD2 Kabelis
  • Programinės Įrangos Versija: NO
  • Elemento Tipas: Automobilių Diagnostikos Kabeliai ir Jungtys

LEXIA PSA 30PIN į 16Pin OBD2 Diagnostinis Adapteris

Aprašymas: visiškai naujas ir aukštos kokybės 30Pin Kabelis yra especailly senus, Citroen automobiliai,jungtis tarp Citroen automobilių ir Diagnostikos įrankis Lexia3 PP2000 Paketų sąrašas: 1 x PSA 30PIN

Mes galime siųsti elementą visame pasaulyje Paštu laivybos ir išreikšti.Apskritai,3~5 dienas DHL/UPS pristatymo.7~10 dienų už EMS pristatymo. 40~60 dienų HK Post Oro Paštas/Kinija Paštu, Oro Paštu.Mes tikimės, kad jis atvyks laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Mes negalėjome kontroliuoti blogas oras arba muitinės klirensas, jei jis poveikis paketo pristatymo.Pls laukti, kantrybės.Ačiū už jūsų supratimą.Jei klientų adresas yra atokioje vietovėje DHL /FEDEX arba UPS,mes jums reikia papildomos nuotolinio laivybos 35~38USD ar laivas kitą metodą, HK Post, o ne, supraskite tai.

Mes pakuotės elementus su minkšta burbulas, siekiant apsaugoti daiktus nuo brokerio, per transporation.Bet mes negalime kontroliuoti šį siuntimo metu, tikiuosi, kad viskas dear klientas gali suprasti ,jei bet problemd kai u gauti sklypas , pasakykite mums, ką skaldyti ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Jei CD neveikia,mes galime siųsti u CD failą el. paštu arba duoti u nuorodą atsisiųsti, prašome!

Gali mokėti kad dėl www.rcmadosstudija.lt tiesiogiai.Yra daug mokėjimo būdų accpetede pagal www.rcmadosstudija.lt, pvz., Tarptautiniai Mokėjimo: visa, Master Card, Western Union, Money Bookers, Banko pavedimu, ir kitos Lokalizacijos mokėjimo,visi priimami per saugių atsiskaitymų procesorius pagal www.rcmadosstudija.lt Pirkėjo Apsaugos.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.rcmadosstudija.lt Apsaugos Sistemos, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti(Patvirtinkite užsakymą 100%).

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu,,Pls siųsti jį atgal į mus,mes išsiųsti jums naują ar grąžina jums.Tačiau pirkėjas atsako už grįžta laivybos kaina.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.Kai tik gausime viskas gerai originalios pakuotės ir visiškai rinkiniai,mes grąžinsime jūsų pinigus.Sklypas siųsti atgal, TURI būti vietos po ,mes nerekomenduojame, bet IŠREIKŠTI.

Prieš Pristatymas,straipsniai, bus kruopščiai tikrinama.Jei prekė buvo sugadinta(Broken) laivybos būdu arba Naudoti laiko ir reikia taisyti ,prašome siųsti atgal ,mes paprašysime gamyklos remonto u prašom .tačiau pirkėjas turi apmokėti grįžti atgal mokestis.

Jeigu turite kokių nors kokybės problemos,prašome susisiekti su mumis ir mes padarysime viską, kad slove jam, taikos ir žmogaus būdas artimiausiu metu.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą(1~3 stasė) prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove problema.ačiū! 5 žvaigždžių atsiliepimai bus labai dėkingi.Kitą užsakymą,mes duoti jums kai kurias nuolaidas.

9:00 iki 18:30 pirmadienio iki penktadienio interneto paslaugų ( Prekybos Vadybininkas ).Kitais atvejais prašome siųsti elektroninius laiškus arba palikti žinutę užsakymo žemiau.Jūs gausite atsakymą kaip įmanoma greičiau.

Visi mokesčiai yra pirkėjų pareigos, pardavėjas nėra.Importo Sklypas bus mabe reikia mokėti importo mokestį,tai yra sveikas protas.Mes turime daug patirties užsakymą mokestis.Pls pasakykite mums, kas yra geriausios kainos deklaravimo vertės sąskaitą faktūrą,taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių. ,, jei jums reikia parašyti tikrąją vertę, prašome palikti pranešimus mums.Klientas TURI bendradarbiauti su vietos muitinės clearaning teigiamai.Jei u negali gauti paketą dėl politiką savo šalyje,mes negali būti prarastas.Ačiū už bendradarbiavimą.Kiek mes žinome,Argentina,Brazilija ir Turkija turi griežtas importo politika.Taigi, jei jūsų paketas pristatymas į tas šalis ,jūs turite mesti famliar su politika, ir pasakykite mums, ką mes turėtume daryti.Jei esate iš Brazilijos,jūs turite pateikti savo CPF Numeris(Mokesčių mokėtojo) mums.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai