Wexplore Ebike Galinis Žibintas už Ebike užpakalinis žibintas Įvesties 6 V 24V 36V 48V 60V Dviračių E Dviratį Brike Galiniai Šviesos Dviračių Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ebike ragų, šviesos ebike, baterija wasafire, ebike led, bicycl, e dviračių motorinių, didelis dviračių uodegos šviesos, dviračio ragų led, meanwell transformatorius, dviračių electr.

    €12.45 €14.99
  • Montavimo Rodymas: Rėmas
  • Savybės: Pastovi ryškumą ir stabdžių paryškinimas
  • Modelio Numeris: Elektrinis Dviratis Galinis Žibintas
  • Tipas: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Įrenginio Dydis: 50mm
  • Funkcija: Saugos Įspėjimas Raudona Šviesa
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: MES-ER40
  • Prekės Pavadinimas: WEXPLORE
  • Vardinė Įtampa: DC6V/12V/24V/36V/48V/60V
  • Naudojimas: Ebike/electric bike/Motoroleriai
  • gaminio dydis: 120*65*50mm
  • Pozicija: dviračio galinis žibintas
  • spalva: raudona
  • Kabelio Ilgis: 95cm

Savybės

1. Ebike užpakalinis žibintas galia: 3W mažai energijos, jis nebus našta jūsų baterija. 2. Įėjimas: DC6V 12V 24V 36V 48V 60V daug įtampos projektavimo, nesijaudinkite dėl savo dviratį ir jis negali dirbti kartu. 3. Kabelio ilgis: 95cm 4. Atstumas tarp dviejų montavimo varžtai: 50mm.Prašome patvirtinti, ar ten yra dvi skyles 50mm atstumą dėl savo dviračių laikymo prieš perkant. 5. Medžiaga: Skaidri raudona plastiko, su gera šviesos pralaidumas, taigi galėsite matyti jų šviesos daug. 6. IPX4 yra atsparus vandeniui, nesijaudinkite apie tai, lyja, nesijaudinkite, jei jūs važinėti į lietingą dienų (pastaba: negalima panardinti į vandenį). 7.Su raudonos spalvos atšvaitas, kurio ilgis 88 mm, o aukštis-28 mm, jūs galite turėti saugos įspėjimas, net jei maitinimas neįjungtas.

Privalumai 1

Dydis:120*50*65mm Galite įdiegti dauguma e dviračio galinis stovas,du varžtus dydis yra 50 mm.

Privalumai 2

Didelis spindulio kampas 320 laipsnio,kita kryptimi gali matyti elektrinis dviratis galinis žibintas.

Privalumai 3

Su raudonos spalvos atšvaitas, kurio ilgis 88 mm, o aukštis-28 mm, jūs galite turėti saugos įspėjimas, net jei maitinimas neįjungtas.

Privalumai 4

Įvesties:DC6V/12V/24V/36V/48V/60V Raudona yra teigiamas polius, juoda yra neigiamas polius, ir geltona yra stabdžių signalo linija.

Nuotrauka ant dviračio

Garantijos Terminas:

1. Grįžti priimama, jei tai kokybės problema ir neteisinga prekės išsiųstus, mes bus sumokėti siuntimo išlaidas.Jei tai nėra kokybės problema, klientas yra atsakingas už visas išlaidas, įskaitant, laivybos mokestis.Prašome grąžinti per 7 dienas nuo gavimo, jei mūsų dviračių šviesos buvo problema. 2. Dėmesio: neišmeskite elementų pradinės sąlygos ir fotografuoti defektais tašką, tada kreipkitės į mus, prieš siunčiant jį atgal. 3. Jei gaminys yra sugedęs ar nedarbingas, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

Pristatymo Būdus:

1. Mes laivas per 5 darbo dienas. 2. Šis produktas yra nemokama siųsti prekes iš didesnių šalių.Mes renkamės sparčiausiai logistikos būdas siųsti prekių.Ji paprastai trunka apie 14-29 dienų (per registruotu oro paštu), 5-7 darbo dienas (per greitas pristatymas) daugumai šalių.Ir dėl to, griežtos muitinės patikrinimai gali būti ilgesnis. 3. Pagal mūsų patirtį, jums gali būti imamas tarifą.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius ir kt.kad gali atsirasti, kai, einanti muitinės tikrinimai, paskirties šalyje.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai vertingas dalykas mums yra vykdyti, jei nieko netikėto neįvyks, mes esame visada pasiruošę jums padėti ir išspręsti ją su dauguma protingų sprendimų. 2. Jūs taip pat kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, mes padarysime viską, kad pateikti jums laimingas prekybos patirtį.

Buldozzer9112020-12-08
"Recommend. Lights very clearly. Lamp dotarła in 11 days since order."
Yad Hell2020-09-21
"good :)"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai