Nemokamas pristatymas 24V dc į 220v ac 5000w piko 10000w off prisisekite keitiklis su skystųjų KRISTALŲ ekranas ūkio sine wave

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: belttt galios keitiklis, inverter 24v 220v 10, "pasidaryk pats" inverter pure sine wave, 10000 watt keitiklis, 24v 220ac 10000w keitiklis, invertuotąjį, dc į ac energijos keitiklio 10000w, 3kva hibridas keitiklis, 220v 24v ac, 10000w įtampos reguliatorius.

    €313.40
  • Toliau AC Išėjimo Galia: 5000W
  • Išėjimo Dažnis: 50hz
  • Konversijos efektyvumą: 0.9
  • Prekės Numeris: BEP5000S
  • Išėjimo Tipas: Vieną
  • Tipas: DC/AC Keitikliai
  • perkaisti išjungiamas automatiškai: 65 ℃
  • fficiency: 90%
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Prekės Pavadinimas: BELTTT
  • Įėjimo įtampa: DC 24V
  • Piko AC Išėjimo Galia: 10000W
  • Išėjimo įtampa: AC 220V±10%
  • Išėjimo signalo: Grynas Sinusinės Bangos
  • Nominali galia: 5000W
  • colling: Gerbėjai

Bendra Informacija Kilmės Vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė) Prekės ženklo Pavadinimas: BELTTT Modelio Numeris: BEP5000S Išėjimo Galia: 1-5000W Išėjimo Tipas: Vieno Dydis: Svoris: 10.2 KG Įtampa: 24 V, Išėjimo Įtampa: 220V Tipas: DC/AC Keitikliai Išėjimo Dažnis: 50HZ+/-2HZ ARBA 60HZ+/-2HZ(Atitinka vartotojų reikalavimo) SPALVA:MĖLYNA PAVADINIMAS: INVERTER,POWER INVERTER,AUTOMOBILIŲ KEITIKLIO TIPAS: DC/AV KEITIKLIO Naudojimas: Jūs galite tiesiogiai kištuką į uždegimo Bendrą Elektros Energijos Sąrašas: 80W nešiojami CD grotuvai, mobilieji telefonai, skaitmeniniai fotoaparatai 100W nešiojamas, tada stumti CD grotuvai, mobilieji telefonai, skaitmeniniai fotoaparatai 150W nešiojamas, tada stumti CD grotuvas, fotoaparatas / vaizdo įrašymui, 13-colių arba mažesnis nešiojamas TELEVIZORIUS, nešiojami spausdintuvai, TRINKELĖMIS kišeniniai kompiuteriai 200W nešiojamas, tada stumti CD grotuvas, fotoaparatas / vaizdo įrašymui, 13-colių arba mažesnis nešiojamas TELEVIZORIUS, nešiojami spausdintuvai 300W nešiojamas, tada stumti CD grotuvas, fotoaparatas / video recorder, 13-colių arba mažesnis nešiojamas TV, stovyklavimo įranga, 500W nešiojamas, tada stumti CD grotuvas, fotoaparatas / vaizdo įrašymui, 13-colių arba mažesnisnešiojamų TV, stovyklavimo įranga, 700W Ryžių viryklė galia. 1000W-2000W oro kondicionavimo sistema.onda sinusoidinės pura 5000W BELTTT markės kinija tiekėjo gamykloje 24v 220v pigiai aukštos kokybės CE sertifikavimo namų keitiklis

Pastaba: elektros galia AC maitinimo šaltinis turi būti ne didesnė kaip maksimali vardinė galia komplektą sudaro: 1x power inverter 2x kabelis 1x Instrukcija

[Produkto Naudojimo]

[1] Biuro Įranga, Nešiojamasis Kompiuteris, Mobiliojo Ryšio Telefonas, Spausdintuvas,Ekranas.

[2] Televizijos, Vaizdo įrašymas, Akustika, DVD, VCD, ir Šaldytuvas, ir kt.

[3] Lauko apšvietimas, Mikrobangų Krosnelė, Virtuvės ir pan.

[4] Elektrinių Įrankių, Transporto priemonių kreiptis pagalbos, Atlikti gelbėjimo ir pagalbos darbus ir pan.

[5] PDA, Skaitmeninis Fotoaparatas, Baterijos Įkrovimo ir GPS S atellite Navigacijos

[ Produkto Funkcijos]

[1] Importuotų komponentų ir pažangios grandinės projektavimo, formavimo, keitiklio konversijos efektyvumas toks didelis, kaip 95% griežta produkcijos kokybės valdymo sistema,moderni surinkimo gamybos,garantuoja produkto kokybę.

[2] Produkto specifikacijos užbaigti,pagal skirtingus standartus, ne užsienyje,produktus į jav,didžioji Britanija,Prancūzija ir Japonija, ir t.t. keletas didelių serijos produktus, gali taip pat pagal kliento reikalavimus, kad dizainas.

[3] Vidaus apsaugos grandinė siekiant išvengti elektros impulso arba įtaka coltage svyravimas,gali atlaikyti didesnę kompresorius,TV monitoriai poveikio galią ir elektros saugos maitinimo jungiklis gali būti visiškai nutraukė grandinę viduje,galutinis gali apsaugoti akumuliatorių nuo pažeista.

[4] Perkaitimo ir perkrovos automatiškai išsijungia.Bus automatiškai pradėti vėl grįžęs į įprastą.

[5] Įvesties ir išvesties įvairiais būdais:input 12V,24V .Žiebtuvėlio tipas,baterija tiesiogiai įvesties.Išėjimo įtampa 220V AC 110V AC ir t.t visapusiškai patenkinti vartotojų poreikius, ne užsienyje dėl Maitinimo.

[6] Produktus, naudojant aliuminio lydinio korpusu,aukšto slėgio plazmos paviršiaus technologija " itanium danga,aukštos kietumas,cheminis stabilumas,atsparumas oksidacijai,gera išvaizda.

[OEM Serverio i c e ]

1. Klijuoti savo logotipu yra.

2. Ar įėjimo įtampa, išėjimo įtampa, išėjimo dažnis patenkinti klientų reikalavimus

Prekės Nuotraukos :

GAMINT.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.rcmadosstudija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai