KD2.5 Veido Kaukė Motociklo Visą Veidą Saugos Kaukė Anti-Dulkių, Dažų, Cheminių Kaukių Aktyvintos Anglies Kvýpavimo Aparatus.

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: hoisen led driver, glamorousremi perukas, efektingas lempos sienos, aukso naktį lempa, grinch emalio pin, efektingas gelio nagai, gillet vaikas miltų, aukso originali maisto, apima plaukų šaknis.

    €3.20 €4.38
  • Lytis:
  • Funkcija: Vėjo
  • Prekės Pavadinimas: Hohigh
  • Medžiaga:

KD2.5 Veido Kaukė Motociklo Pilno Veido Apsauginė Kaukė Anti-Dulkių, Dažų, Cheminių Kaukių Aktyvintos Anglies Kvýpavimo Aparatus.

Funkcijos: 1: lengvas ir patogus, taip pat gali būti naudojamas atskirai, 2: apsauga nuo dulkių, antistatikas, anti-scratch 3: stilingas dizainas 4: ilgalaikio naudojimo be deformacijos 5: Išmetimo vožtuvai, įrengti abiejose kaukė automatiškai atidaryti ir uždaryti, nėra oro nutekėjimo, gera filtravimo efektą, ne alpus ir rūkas 6: audinys jaučiasi subtilus, minkštas ir lankstus, ir turi savybes, anti-fog, anti-shock, šilumos išsaugojimo ir kt. 7: Veiksmingai slopinti KD2.5, filtravimo efektą pasiekia 99% Diegimo Pastabos: 1: Uždėkite kaukę ant tilto, nosies ir smakro 2: atgal kaukę pritvirtinamas "Velcro" 3: kaliojo aliuminio nosies tiltas įrašas sumontuotas ant tilto, nosies, kuri gali būti koreguojama, atsižvelgiant į skirtingų veido formų ir nosies formų kiekvienas asmuo, tinka įvairių veido formų, didelio tankio 4: Patikrinkite, ar jis yra tinkamas.Padengti savo veidą su savo rankas ir kvėpuoti sunku pamatyti, jei oro srautas gali. 5: Reguliuoti sandarumą kaukė koreguojant Velcro ant nugaros Produktų Sąrašas:

1 Aukšto atsparumo nardymo kaukė 1 aktyvintos anglies įdėklas

( neprivaloma aktyvintos anglies įdėklas )

Oana Ciotan2020-09-27
"too small, but good quality."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai