Atsparus vandeniui Naminių Kačių ir Šunų GPS, GSM, WiFi LBS Tracker Locator Stebėjimo Poziciją Sistema, Realiu Laiku, Geo-Tvoros Nemokama programa, Signalizacijos Įrenginys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: geo tracker suzuki, priedai šunims gps, gp tracker, šunų sekimo įrenginys traukos, šuo tracker, tk102, kelio numeris, apykaklės elektrinė tvora, šuo gps tracker, lg nexus 5 priekinis stiklas ekrano pakeitimas.

    €33.90
  • Gps Modulis: Taip
  • Įkroviklis: 5V
  • GPS tipas: GPS Tracker
  • Baterijos Veikimo Trukmė: Nuo 20 Iki 29 Valandų
  • Prekės Pavadinimas: Deest
  • Tinklas: 2G GSM /GPRS
  • Garantija: 12 Mėnesių
  • Modelio Pavadinimas: D79
  • Vieta: LBS+GPS
  • Galia: 5V
  • Atsparus vandeniui: IPX-67
  • Grupė: GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Įtampa: 5V
  • Elemento Dydis: 56X38X16mm
  • Speciali Funkcija: Nuotolinio Valdymo Pultas

Keturiolika tūkstančių keturi šimtai devyniasdešimt du

Smart Vandeniui Keychain GPS GSM Apykaklės Locator Tracker Kačių Šunys Ir Augintinius Su Balso Stebėti Nuotolinio Valdymo 420mAH Nemokama programa

Apžvalga:

Ši Vandeniui Pet GPS Tracker D79 atnaujinti versija klasikinis garsus modelis D69, ji specialiai Katėms, Šunims ir kitiems Mažiems Gyvūnėliams, anti-lost saugumo stebėjimo ir valdymo!Su šiuo prietaisu, jums bus galima realiu laiku stebėti savo augintiniai į "google maps" per savo mobilųjį telefoną, tabletės ir kompiuteris ne bet kur, bet kuriuo metu!

Šis įrenginys veikia remiantis GPS palydovų ir 2G GSM tinklo (850/900/1800/1900Mhz) visame pasaulyje, yra ne riba, ir stebėjimo atstumas!

Be to, jame integruota daug naudingų funkcijų, tokių kaip šerti priminimas, saugos juostos, garso-šviesos rasti augintiniai, balso ryšio ir balso monitoriaus ir pan, su vienu prietaisu, galite išspręsti daugelį problemų!

Funkcijos:

1. GPS+WiFi+LBS Trys Nustatymo Būdai: Jei gps signalas yra geras, prietaisas bus rasti per gps palydovų, jei ne, prietaisas bus rasti per WiFi ir LBS!Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas yra 5-10 metrų, pagal "WiFi" nustatymo režimas, tikslumas bus 10-30m; pagal LBS nustatymo režimas, tikslumas yra 100-1000 metrų!

2. Realaus laiko Sekimas: Jūs galite realiu laiku stebėti įrenginį "google maps" per mobilephone, tabletės ir kompiuteris, ir minumum duomenų įkėlimo intervalas yra 10 sekundžių!

3. Istorija Maršruto Peržiūra: APP ir web serveris, galima įrašyti įkelti duomenis iš prietaiso, esančio iki 90 dienų, jums gali atkurti istoriją maršrutą bet kuriuo metu!

4. Ilgas Darbo Laikas: Jis turi įmontuotą 420MAh Li-ion baterija, gali trukti 50 valandų, jei įkėlimo kas 1 minutę; gali trukti 70 valandų, jei įkėlimo kas 10 minučių; gali trukti 90 valandų, jei įkėlimo kas 1 valandą!

5. Greitas Įkrovimas: Naudojant greito įkrovimo technologijos, prietaisas gali būti visiškai įkrautas vos per 1 valandą !

6. Vandeniui atsparus: vandeniui lygį, šis prietaisas yra IP68, tai plaukimo klasės vandeniui lygis!

7. Balso Skambučių: Įjungti balso ryšys, tiesioginio ryšio, įrašyti 15 sekundžių, ir siųsti prietaiso, jis bus automatiškai žaisti įrašyti augintinio!Jūs taip pat galite skambinti į SIM kortelės numerį tracker pasikalbėti su savo augintiniu.

8. Balso Kontrolė: Spustelėkite ""Balso Ekranas"" meniu " PROGRAMĖLĘ, įveskite savo mobiliojo telefono numerį, spustelėkite patvirtinti, kad prietaisas bus surinkite savo numerį, tada jūs galite pasiimti kvietimą išgirsti aplinkinių balso aplink prietaisą, pet negirdi balso būklės mobilųjį telefoną.

9. Saugos Zonos: Nustatyti geofence už tracker apriboti jo judėjimo rajono.Vieneto nusiųs signalą informaciją APP " ir " web serveriui, kai jis išeina arba gauti iš šio rajono.Mažiausias spindulys tvora yra 200 metrų.

10. Šėrimo Priminimas: sukurti trijų šėrimo priminti laiko.Kai laikas baigėsi, prietaisas pradės skleisti triukšmą priminti jums, ir augintiniui

11. Garso-šviesos Pet Išvada: Kai esate pėsčiomis šuo ne tamsoje, veikia instrukcija, prietaisas bus greitai pet vietos, naudojant garso ir žibintuvėlis.

12. Nuotolinio Įrašas: Jei norite sužinoti aplinkinių balso būklės pet, veikia instrukcija, įrenginys bus automatiškai įrašyti 15 sekundžių ir siųsti į mobiliojo ryšio klientų.

13. Žemas Baterijos Signalą: Kai atsarginę bateriją, yra mažesnis nei 10%, kad prietaisas bus išsiųsti įspėjimo pranešimą iš anksto nustatyti admin numerį!

14. Nuotoliniu būdu Išjungti Prietaisą: Jums gali nuotoliniu būdu išjungti prietaisą per APP.

15. Telefonų Knyga: galite nustatyti kelis numerius, kaip baltasis sąrašas, tada tie numeriai taip pat bus galima stebėti gyvūnus, išskyrus admin numerį!

16. Žiniatinklio Stebėjimo Platforma ir Mobiliosios programos: LIFETIME NEMOKAMAI, NAUDOJANT TEISUS!

Specifikacija:

* Dim: 60(L) x 45(ilgis) x 20(H) mm

* Svoris: 28g

* Tinklas: 2G GSM/GPRS

* Dažnių juosta: 850/900/1800/1900Mhz

* GSM/GPS Moduel: MT2503A, triukšmo mažinimo technologija, garantija, HD balso skambučio kokybė

* GPS jautrumas: -159dBm

* GPS tikslumas: 5m

* Sienos kroviklis: 110-220V įvesties 5V-1A išėjimas

* Baterija: Mokamas), 3,7 V 420mAh Li-ion baterija

* Budėjimo laikas: 5 darbo dienas

* Darbo laikas: 50 valandų, jei įkėlimo kas 1 minutę; 70 valandų, jei įkėlimo kas 10 minučių; 90 valandų, jei įkėlimo kas 1 valandą!

* Saugojimo Temp.: Nuo -40°C iki +85°C

* Veikimo Temp.: Nuo -20°C iki +55°C

* Humidit: 5%--95% nesikondensuojantis

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai