Aventik Plūduriuojantis Anglies Pluošto Graibštas Aišku, Gumos Dvasios Net Sugauti Ir Atleidimo L

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: laidų užskaitos, žuvų žiauniniai ju, sulenkite iškrovimo tinklus, waggler plūdės, gumos graibštas rankena, žemės ju polių, žemės ju, aliuminio graibštas vadovas, graibštas akių, net lazdele.

    €41.34
  • Ištraukiama ar Ne: No
  • Positionable ar Ne: No
  • Prekės Pavadinimas: Aventik

Aprašymas: Sukurtas su tiek žuvies, vyrai ir žuvų galvoje.Labai graibštas super lengvas ir draugiškas, į savo laimikį.Aukštųjų technologijų anglies pluošto konstrukcija, super lengvas, tvirtas ir plaukti.Puikiai tinka bet kokios vairininko, iš savo boso valtis į jūsų float tube".Žmonės negali jaustis pavargę nešiojant ją visą dieną.Lengva rasti nuleisti į vandenį.Patvarus, neslidus rankenos danga padės jums prisiminti, kad važiuojant šlapia danga, kai iškraunama žuvis.Aišku, gumos net krepšys, vadinamas Vaiduoklis Ju, minkštas, puikiai tinka pagauti ir išlaisvinti.Ne raizginys su linijomis ar užkliūti ant kabliuko, beveik dingsta po vandeniu, kaip Vaiduoklis.Geriausia pasirinkto dydžio, visas ju ilgis-26 cm.Tai net maišo angos dydis ilgis X plotis X gylis yra 18"X13"X12"46X33X30cm.Spalva: žalia, kavos ir juodos, juodos net su 100%anglies fluoridų, Vieneto kaina yra šiek tiek brangesnis.Pristatymas:

Prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

Jungtinių amerikos valstijų siunta:

Pristatymas teikia e-Paketinių iš Kinijos , ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.

Visame Pasaulyje Siunta:

Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

Mes baigti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

Apmokėjimas:

Mes priimame PayPal tik

Grįžti aprašymas:

1. Trijų mėnesių garantija.

2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

Geros dienos! .dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay{display:none;}

Afichic7772020-11-18
"I did not see the goods. EMS shipping is stuck in China, and there was no information on the seller's track at all. After changing the first two letters from EV to LZ (for example with another parcel)-I saw that the parcel was stupidly 2 months away from China. The money returned through the dispute upon the expiry of the defense period."
Oleksey 19922020-12-01
"late"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai