5vnt/daug Didelių palaidų vyrų medvilnės Underwears kelnaites aukštu juosmeniu kelnaitės kvėpuojantis riebalų diržai Didelis metrų vyrų plius dydis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: didelių vyrų apatiniai, boksininkas, boksininkas vyrų apatiniai, riebalų apatiniai, 150 cm diržas, seksualus apatiniai riebalų vyrams, didelis dydis žmogus apatiniai, apatinis trikotažas vyrams, didelis dydis tanga, diržas didelis dydis, kvėpuojantis apatiniai vyrams dydį (mažas).

    €12.32
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Prekės Pavadinimas: Shulammitelily
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Lytis: VYRAI
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Apatinės Kelnės & Boksininkai: Kelnaites
  • Modelio Numeris: D034-5

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !

Dydis: L,XL,XXL,XXXL,4XL,5XL,6XL,

L--liemenį: 30 cm*2, kostiumas juosmens 61-71cm (24-28inch), svoris 40-50kg

X L--juosmens: 32cm*2, kostiumas juosmens 69-77cm (27-30inch), svoris 50-60kg

XX L--juosmens: 34cm*2, kostiumas juosmens 78-84cm (30-33inch), svoris 55-65kg

XX X L--juosmens: ne didesnis kaip 36 cm*2, kostiumas juosmens 85-89cm (33-35inch), svoris 65-75kg

4X L--liemuo: 38cm*2, kostiumas juosmens 90-94cm (35-37inch), svoris 75-85kg

5X L--juosmens: 40cm*2, kostiumas juosmens 95-104cm (37-41inch), svoris 85-100 kg

6 X L--juosmens: 42cm*2, kostiumas juosmens 105-120cm (41-47inch), svoris 100-115kg

Pristatymas:

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną gautas apmokėjimas (www.rcmadosstudija.lt mes patikrinti jūsų

kredito kortelė,ir jis bus apie 24 valandų ir atostogų metu, išskyrus atvejus),jei mes turime kokių nors problemų, apie

produktas,mes palikti pranešimą laiko,pls maloniai prašome atsakyti mums laiko taip pat, siekiant išvengti mistkae happe

Garantija ir Garantijos:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 10 dienų nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Atsiliepimų politikos

Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Apie mus

Mes, AMG CORPORATION", specializuojasi tam drabužis srityje, maždaug 30 metų, nuo 1983 metų. Mes vertiname kiekvieno kliento, taip pat didmeninių klientų.Mūsų sandėlis yra įsikūręs Yiwu, didžiausias nedidelių prekių rinkoje Kinijoje.Mes siūlome savo klientams nuostabi taupymo, palyginti su kainomis siūlo tradicinius mažmenininkus už panašių ar tapačių produktų.Mes teikiame gimtoji kalbančių klientų aptarnavimo anglų, prancūzų ir Kinų.

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.

Pasiūlymą Su Pasitikėjimu!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai