Visi varis Trijų fazių 380V/vienfazio 220V 3000W įstrižai strike hidroelektrinės vienetas 3kw nuolatinis hidro energijos gamybos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: elektronų masto, hydro, vėjo energie generatorius 220v, vėjo generatorius, 220 v, nešiojamų hidroelektrinės, clit pedalas, 8 doleris, hidroenergijos, mažas generac generatorius, generatorius, dujų 380v.

    €357.27 €446.59
  • Tipas: Hidroelektrinės generatorius
  • Veleno Medžiaga: Geležies
  • Montavimo Bazės: Su Tvirtinimo Bazės
  • Modelio Numeris: 3000

Galia: 3000W

Dizaino srautas: 0.03m3 / s Vadovas: 15-30m

Etapas inversija skaičius 1000:: sukimosi greitis vieną

Vandens vamzdis su sklende 75mm, 90mm su nr.

Perone-stiliaus mažų hidroelektrinių arba vadinamas rampos stiliaus mini-hidroelektrinės

Naudojant paprastą šaukštas menčių turbina, kurią sudaro būsto, antgalis, kurio rotoriaus, ir generatorius, kurio dizainas yra labai paprastas, kai didelės spartos srautas nuo antgalio link ašmenų, didelės spartos besisukančių menčių, taip, kad ratai generatoriai.Dėl savo paprastumo, mažas dydis, lengvas, paprasta konstrukcija, patikima operacija, lengvas montavimas savybės, labiausiai tinka kalnų ūkininkai turi šiek tiek vandens išteklių sprendimas atsitiktinis elektrinės apšvietimas, televizija, ir tt.elektros energijos.

Perone-tipo turbina generatorius vienetų, priklausančių eismo generatoriai, mažas didelės galvos, galvos diapazonas yra visuotinai taikomas 5 -70 Metrų.Jo darbo principas yra: jet nuo antgalis yra ne iš tangentially, bet kartu plokštumos rato sukimosi kryptimi kampu iš šono, rato į kibirą, tada palikite kitos pusės kibirą.

Mūsų pagrindinis gamybos 0.3 KW-100KW Mažosios hidroenergetikos kuriančio vieneto, įdiegti tokį vaizdą:

Diegimo Instrukcijos

1, Montavimas Reikalavimai: turbina plokščių sąlyčio su pagrindu, dugno plokštumos stora besiūliai, kontaktų nėra nei uodegos vandens purslų, be ištekėjimo išoriškai.

2, Setup: Po pilant betono išgydyti bazinį vienetą, vieneto įrengimo vietos, ir tada vienas po kito laistymo.Matavimo lygio skalė turi būti horizontali, kai vienetas yra įdiegta, siekiant užtikrinti, kad įrenginys yra nustatytas horizontalioje padėtyje."Horizontas" padalinį ir užpildyti spragas, cementu, neleidžia pratekėti vanduo.Po įdiegimo vienetas, tada patikrinkite, ar rankinio įjungti suka turbinos veleno, pavyzdžiui, lankstaus ir kilnojamasis, net jei įrenginys yra įdiegta.

3, Instaliacinis kanalas, pagrindinius reikalavimus: vamzdžių skersmuo vamzdžių vienetas vėliau reikia, gali sumažinti aukšto lašas vamzdžio skersmuo.Dujotiekio tiesiai, kad sumažintų lenkimo, vamzdynų ir horizontalusis kampas yra ne mažesnis nei 25 Laipsniai, arba augimo vamzdis, galvos nuostolis yra didelis, todėl nepakanka energijos gamybos ir kitų pasekmių, įrengta priekinės sienelės baseine vandens įleidimo vamzdis su išlyginimu, jei labiausiai, iš apačios išilgai kurio plokštuma yra ne mažiau kaip 0,2 M, vidinis skersmuo bendro turi būti lygūs, siekiant sumažinti galvos praradimo, turėtų būti sumažintas linker.

4, Vamzdžių įrengimas: micro hidro daugumos flanšas suvirinti plieno vamzdžiai, būtinai leiskite laiką flanšo tvirtinimo pagalvėlės, kad būtų galima sumažinti srautą skyriuje, sąjungos riešutai Yaoan įstrižainės kad palaipsniui sugriežtinti.

5, Molai: vandens vamzdis bendro ir turbininis antgalis, maksimalus slėgis vamzdyje, būtina sukurti akmens ar betono tvirtinimo blokas, metalinis vamzdis yra fiksuotas.

6, Atkakli: metalo vamzdžio, pagal savo svorį ir vandens svorio, lengvai lenkimo deformacijos vamzdis yra per ilgai, ji turi būti įtraukta į vidurio atkakli.Pozicija yra pageidautina, šalinamos prie vamzdžio atšakos bendras kanalo.

Patikrinti, Įrengimas

1, Patikrinkite vamzdžių ir jungiamųjų dalių sandarumą.Jei radote yra nuotėkis, turėtų analizuoti priežastis, laiku gydyti.

2, Trukdo purvas paliko, kai dujotiekio tiesimo, turi būti valomi, siekiant užtikrinti vandens tiekimą.

3, patikrinę vamzdis, atlaiko vandens slėgį, ar vingio deformuoti, parama yra kietas.Jeigu įvykis nėra normalus reiškinys, turėtų būti laiku.

Vožtuvo montavimas

Vožtuvas montuojamas ant vandens vamzdis, artimas, kad pabaigos vieneto, iš purkštukas apie 1 M yra tiesiogiai pritvirtinta prie purkštuvo arba, kaip tuo atveju, gali būti.Micro hidro vožtuvo skersmuo vamzdžių skersmuo turi būti nuoseklios, pasirinkimas vartus arba kamuolys negali naudoti vožtuvai, kadangi pasirinkimas cut-off vožtuvas sumažina srautą skirsnis turės įtakos turbinos išėjimo.

Vožtuvo montavimas reikia atkreipti dėmesį į du dalykus :

1, Runner uodega ašies vidurio vandentakio turi likti toje pačioje vertikalioje linijoje.

2, Flanšas pad pad teigiamas tvirtinimo varžtas ryšį, taip siekiama sumažinti galimas galvos praradimo, bet taip pat užkirsti kelią nuotėkio.

variklio kambarys

Kambario mikro-turbina grupės civilių namai gali būti statomi, patalpa turi būti vėdinama, siekiant užtikrinti, namas ir nėra nuotėkio, ne vandens galimybę patekti.Plotas dydį, vaizdo vienetą, vieneto prie sienos, atstumas ne mažesnis kaip 0,8 M, todėl patogus įrengimas, techninės priežiūros ir eksploatavimo operacijos.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai