FOTGA DP3000 15mm Geležinkelių Lazdele Advanced QR Pagrindo tvirtinimas DSLR Atlikite Focus " Platformą

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: makro slankiklį, narvas smallrig, paramos ram mount, suportas folow dėmesio, lauke matt, branduolys m, kamera įrenginys, rėmas mažas įrenginys, fotoaparatas dslr, dp500.

    €55.82 €74.42
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: DP3000
  • Prekės Pavadinimas: FOTGA
  • Modelis: DP3000 M4

Naujas Paskelbė FOTGA DP3000

15mm Geležinkelių Lazdele Palaikymo Sistema " Quick-Release Pagrindo Tvirtinimas (M4)

VEIDRODINIŲ Atlikite Focus " Platformą

Įžanga

Aukštos Kokybės!Naujos Prekės!!!

Padaryta aukštos kokybės flash modulio, 100% brand new .

Pagaminta iš profesionalios klasės medžiagos, tai FOTGA DP3000 išplėstinis greito atleidimo pagrindo tvirtinimas (M4) savybės tvirtas statybos ir sklandžiai vertus jausmas.Patvari medžiaga užtikrina ilgaamžiškumą produkto.Be to, ji yra patogi naudoti, nes kiekviena dalis gali būti nuimami ir permontuotų lengvai.Už prieinamą kainą, ji bus jums sutaupyti daug pinigų.Tai yra naudinga įtaisą, kad jūs negalite praleisti.

Jis tinka visiems-fotoaparato priedai: DOF Kino Objektyvo Adapteris, Atlikite Dėmesio, Matinis Lauke ir objektyvo paramą prieš kamerą.Tai savybės, kurių sukasi varžtas rankenos fiksavimo sistema ir saugos užrakto rankenėlę, dizainas.Plokštė taip pat modernizuotos, kad ilgesnis ir didesnis nei dauguma 15mm lazdele geležinkelių pagrindo plokštė rinkoje,kuri daro jį kur kas labiau tinka laikyti sunkiųjų prietaisas, DSLR,HDSLR,HDV kameros ir pan.

Ypatybė:

Aukštis Reguliuojamas

Ateina su du 30cm ilgio strypai .

Šis Geležinkelių Sistema yra centrinis Trikojo Tvirtinimo plokštelę, kad daro puikus balansas tarp fotoaparato ir priekio prijungti priedai (35mm dapter/Mattebox/Follow Focus).

Pakankamai stipri parama daug įvairių mažesnių kameros ir didesni fotoaparatai, taip pat.

Quick-release versija.Su besisukančios rankenos varžtas užraktas dizainas, todėl yra labai lengvai ir greitai pritvirtinti kamerą.Su 1/4" varžtų dėl "quick-release skardos,kuri tinka kameroms su 1/4" mount skylę.

Taip pat yra saugos užrakto rankenėlę , kuri užtikrins, kad jūsų kamera ne nukristi, net ir jūs atleiskite mėlyna atleiskite mygtuką.

Viršutinė plokštė PU-15 su 2x 1/4" ir 2x 3/8" tvirtinimo skylių.Bazės stovo apačioje su 2X 1/4" ir 2X 3/8" tvirtinimo skylės, kuri bus naudinga įdėti visą sunkiųjų atlikite fokusavimo sistema, ant trikojo stablizing ir saugos.

Techniniai duomenys: Pagaminta iš Metalo Spalvos : juoda, kūno ir juoda Bėgių rankenėlės ilgis : 30cm Bėgiai dia : 15mm Bėgiai centro iki centro atstumas : 60mm Aukščio nustatymas iš: 50mm-67mm Viršuje kameros stovas plokštės dydis : 115mm x 40mm x 8mm Trikojo bazės montavimo plokštės dydis : 100mm x 40mm x 5mm Varžtų sriegis : 1/4" & 3/8"

Paketą, Įskaitant:

1 x FOTGA DP3000 Quick-Release 15mm geležinkelių lazdele Pagrindo w/ Saugos užrakto sistema (M4)

* Mes Tarptautinius tvarka.Mes laivas visame Pasaulyje.

* Mes laivas prekę per 2 darbo dienas nuo patvirtinimo apie apmokėjimą.

* ji paprastai trunka 15-45 darbo dienų.Dėl variacijos pašto paslaugų įvairiose vietovėse, kuriose srityse gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

* Gyventojai, Italija, Ispanija, Filipinų, Indonezijos, Malaizijos, Argentinos : Mūsų patirtis parodė, kad prekių pristatymui į šias Šalis imasi kartais daugiau nei mėnesį, nors mes ir laivo elementus, oro paštu. * Mes Priimame .

* Patvirtinti Kredito Kortele Per . (Tikrinama Tik Patvirtinti, Adresas ) * Nėra grąžinamosios išmokos, yra siūloma.Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis arba laikyti kredito.

* Nekokybiškų produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.

* Gali užtrukti iki 3 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

* Prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas gali būti, kad prieš išvažiuojant atsiliepimų.

Areeeczek0072020-11-03
"I'm very satisfied! Thank You!"
Kavkazalbert2021-01-27
"Without doubt the best rail with quick release I could buy, quality surprised me, very hard and consistent in hands, arrived in 16 days in Juazeiro Bahia, not taxed, super recommend the seller."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai