Originalus Pasaulio Xiaomi Mi TV Stick "Android" TV 9.0 Quad-core 1080P "Dolby DTS HD Dekodavimo 1GB RAM, 8 GB ROM "Google" Asistentas "Netflix"

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: infinix 7 pastaba., namų smart, tv, "android" dėžutė, mi xiomi, lauke tv xiaomi, 4k tv, xiaomi kontrolės stick, mi stick, xiaomi mi.

    €27.71 €40.16
  • Standžiojo Disko Talpa: < 100 GB
  • Jungtys: HDMI suderinamus
  • Nuotolinio Valdymo Pultas: Įtrauktas
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Elemento Tipas: TV Stick
  • Modelio Numeris: Xiaomi Mi TV Stick
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gebėjimas Dekoduoti: 1080P (Full-HD)
  • Tipas: Aukštos Raiškos
  • Veikimo Sistema: "Android"

Pasaulinė Versija Xiaomi Mi TV Stick "Android" TV 9.0 Quad-core 1080P "Dolby DTS HD Dekodavimo 1GB RAM, 8 GB ROM "Google" Asistentas "Netflix" Pagrindinės Funkcijos *Nešiojamų ir Paprasti, 3 veiksmus nustatyti ir naudoti *Greitas ir Protingas, Powered by Android TV 9.0 *Google asistentas, valdymas Balsu *Smart Cast, built-in Chromecast *Preinstall "Netflix" ir "Prime video, vieno mygtuko paspaudimu, greitai prieigai *Premium audio", " DOLBY+DTS

Patarimai: Originalus Oficialus PASAULIO VERSIJA Xiaomi Mi TV Stick (ES ir JAV Ver.pakuotės siųsti atsitiktinai.Tai tiesiog skirtingi Adapterio, ir ten yra USB įkrovimo kabelis nėra, bet mes pridėti tinkamo adapterio kištuką, kuris tinka jūsų šalį, jei jums reikia.Ir abu juos su multi-language ) Xiaomi Mi TV Stick

Srautas Niekur

Nešiojamų Medijos Grotuvas | Powered by Android TV 9.0

"Google" Asistentas & Smart Cast | " Dolby & DTS erdvinio garso

Šviesos ir Nešiojamų

Ne mažiau nei 30g TV stick sveria mažiau nei lemputę ir yra pakankamai mažas, kad lengvai tilptų į kišenę.Pamiršti apie kabeliai, įkiškite kortelę į bet kurią TV su HDMI uosto, kad paversti jį į "smart TV".

Lengva nustatyti

Įsteigti savo Mi TV Stick akimirksniu.Trys paprasti žingsniai siekiant gauti vyksta, ir jūs galite pradėti mėgautis viskas, Mi TV stick turi pasiūlyti ne kartą!

Neribotos Pramogos

Naudoti " Google Play Store atsisiųsti jūsų mėgstamą transliacijos ir žaidimų programas ir likti pramogauti valandų valandas.Preinstall Netflix ir Premjero vaizdo vieno mygtuko paspaudimu greitai pasiekti.

Protingesni Patirtis su Android 9.0

Mi TV Stick yra varomas Android TV 9.0 kuris palaiko balso paieškos ir Chromecast ir jus sujungs su pasaulio turiniu.Pasivyti apie jūsų mėgstamas TV laidas, žaisti žaidimus,žiūrėti naujienos ar pereiti prie radijo.Mi TV Stick taip pat rekomenduoja, vaizdo įrašus pagal jūsų asmeninius "Youtube" ir " Google Play pageidavimus!

Bluetooth nuotolinio su "Google" Asistentas

Ne daugiau rašyti.Paspauskite mikrofono mygtuką ant jūsų nuotolinio greitai rasti tai, ko jūs ieškote, ar jūs ieškote už savo mėgstamus rodo, daina ar klausia apie orą.Spustelėkite vieną susipažinti su tam skirta Netflix ir Premjero Vaizdo mygtukai.Balso komandos balso komandomis galite valdyti kitų išmaniųjų prietaisų jūsų namuose.

Smart Cast

Su built-in Chromecast galite lengvai mesti vaizdo įrašus ir kitą turinį iš telefono, planšetinio ar nešiojamojo kompiuterio tiesiai į jūsų TV ekrane 1080p.

Premium Erdvinio Garso

Mi TV Stick palaiko ir DTS daugiakanalė HD audio kodavimas.Rezultatas-lygesnė, dinamiškas, interaktyvios ir realesnis stereo erdvinis garsas per ultra HD "" Blu/ray vaizdo atkūrimas

Atnešė jį visur

Niekada nepraleisk epizodas, kai esate toli nuo namų.Pareikšti TV stick su tavimi visur, kur jums eiti.

Sewek6472021-01-17
"Autumn cut Android. There are very few applications in the plemarket"
Loshkaryova822021-02-12
"Excellent product and service. Thank you very much."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai