Priedai Nerf Universalus Suderinama Minkšta Kulka Surinkimo Dalys Sniper Elite Gun Žvilgsnio Nerf Ginklų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lazerinis žymeklis, didelis šautuvas taikymo sritis, nerf rodyklių mega, pistoletas nerf, nerf, kia rio priedai automobiliai, pistoletas žaislas, riflescope hakko, elektros nerf ginklai, airsoft snaiperis.

    €3.63 €12.09
  • Modelio Numeris: Kulka Surinkimo Dalys
  • Tipas: Minkšta kulka akyse
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Pavadinimas:Minkšta kulka akyse Pakuotė:opp krepšys Dydis:6.5*23.5 cm Rekomenduojamas Amžius:per 6 metus Suderinamumas Tipas:Suderinama su Kaili/NERF Medžiaga:ekologiška žaliava

1. Naudoti, kad būtų siekiama priešo.Stabilios įrengimo be nuokrypis 2. Minkšta kulka akyse turi suderinamumas su priedais 3. Patvarus, aukštos kokybės medžiaga 4. Kortelės tipas yra suderinamas su šautuvu, kūno, naudojantis kortele padėtis apačioje akyse, ir įdėti ginklą kūno kortelės lizdas Pakuotės Turinys: 1*Bullet Akyse Pastaba: 1All nuotraukos buvo profesionalūs korekcijos, tačiau dėl skirtingų apšvietimo sąlygų ir skirtingų ekrano prietaisų aplinkai, gali būti kai kurių nukrypimų vaizdų ir daiktų, kuriuos matote.Prašome suprasti. 2. Duomenų matuojamas rankiniu būdu.Ten gali būti tam tikri nukrypimai, bet tai netrukdo naudojimui.

Jessplayspan012020-10-29
"very fast! thank you!"
Pheoby 962020-12-29
"Perfect. As described."
Britushka2020-11-17
"all super thank you"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai