115plus Smart Juosta Sveikatos Apyrankę su Kraujo Spaudimo, Širdies ritmo Monitorius Fitness Tracker Vyrų Smart Apyrankės, skirtų "iOS", "Android"

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: honda city garsiakalbis, hr stebėti, namų smart, id107 dirželis, id107, infraraudonųjų spindulių pirtis kambarys, tinka hodinky, pedometr, bio quantum, smartband dirželis.

    €14.47
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Compatile sistemos: IOS 9.0 ir vėliau, " android 5.0 ir vėliau.
  • Grupė Nuimamas: Taip
  • Kaip imti: Gali būti įkrautas per USB sąsają smart žiūrėti.
  • Modelis: Sporto Smart Apyrankė Vyrams, Moterims
  • Juostos Medžiaga: SILICIO dioksidas
  • 3 funkcija: Laikas parodyti,/Širdies ritmo/Kraujo spaudimo stebėjimo/Kalendorius
  • Funciton 1: Skambinkite priminti/Atstumo/Informacija priminti
  • 2 funkcija: App įrašyti savo gyvenimo keliu ir informacija
  • Funkcija: Aktyvumo Seklys
  • Atsparus Vandeniui Klasė: Gyvenimo Vandeniui
  • Ekrano Stilius: Stačiakampis/Kvadrato formos
  • Kalbos: lietuvių
  • Funkcija 5: Pakelkite riešą įjungimo/Events priminti/Kalorijų išlaidų valdymu/
  • 4 funkcija: Sėdimas priminimas/Laikrodis/Veiksmas/ Valdymas miego
  • Ekrano Tipas: Spalvotas LCD
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Stilius: Sportas
  • Jutiklinis Ekranas: Taip
  • Funkcija 1: Priminimas / Skambučių priminimas / Žinutė priminimas ("IOS" Sistema neprieinama ).
  • Prekės Pavadinimas: TTVXO
  • Bylos Medžiaga: Plastikiniai

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje,Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti

mūsų Naujas atvykimo ir Nuolaida informaciją Metu!!

Smart Sveikatos Apyrankę, kraujospūdžio Matavimas, Širdies ritmą Smart Juosta Fitness Tracker "iPhone" Huawei pk fitbits mi band 3 m3

Skelbimas:

Pirmą kartą naudojatės pedometer, jums reikia prisijungti prie "Bluetooth" įjungimas.

Aprašymas:

0.9 colių OLED, didelis ekranas, touch control mygtuką Realaus laiko statinis/dinaminis širdies ritmo monitoringo Sportas ir kūno rengyba: Atstumas, Pedometer, Kalorijų, Fitneso Tikslo Nustatymas, Fitneso Informacijos Dalijimosi IP67 atsparus Vandeniui: atsparus vandeniui & dulkėms, nešioti, o lietus, rankų skalbimo, maudymosi, neišimant Skambinti/Žinutė priminimas: Vibruoja priminti apie skambutį savo " iOS " ir "Android" telefonams, naudodami "bluetooth" ryšį Miego Stebėti: Stebėti ir analizuoti jūsų miego kokybė nuo to momento, kai jūs užmigti, ilgis gilaus miego, jūs patirtį.Sėdimas įspėjimo Laikas ir Žadintuvas Anti-lost: perspėtų, kai telefonas viršyti asortimentą, Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera: Nuotoliniu būdu valdyti savo telefono kamera ir išplėsti savo selfie atstumas per 10meters "Bluetooth" funkcija Akumuliatoriaus įkrovos lygio indikatorius

Specifikacija:

Prekės Dydis:43x18x12mm Liemenį Dydis: 245x20x12.8mm Dirželio Medžiaga: TPU Spalva: Juoda,Tamsiai Mėlyna,Violetinė,Raudona,Žalia Įranga: Ekranas:0.96 colių LED Variklis: pastatytas už vibracijos priminimas Širdies ritmo: gali stebėti, statinius, dinaminius Baterijos Talpa:45mAh Įkrovimo Laikas:Apie 1-1.5 valandos Laukimo:Dirbti apie 5 dienas(Unlinked bluetooth) Belaidžio ryšio Atstumas: 5m~10m

Sistemos:

Suderinamumas:Parama Android & iOS telefonų OS Reikalavimas: "Android 5.0" ir aukščiau, iOS 9.0 ir anksčiau, "bluetooth 4.0" Duomenų Sinchronizacija: "bluetooth" duomenų sinchronizuoti telefono app Duomenų Saugojimas: gali išlaikyti 7 dienų pratybų duomenų APP Suderinama Kalba:Kinijos, anglų, ispanų, prancūzų, portugalų, prancūzų, olandų, vokiečių, rusų Kalbų, palaikomų naujienų kiekis: Kinų, anglų, ispanų, vokiečių, prancūzų ir portugalų Veikimo Būdas:Palieskite mygtuką

Pakuotė:

- 1 x Pažangus Apyrankė - 1 x anglų Vartotojo Vadovas

Pastabos:

1. Gali būti įkrautas per USB sąsają smart apyrankę. 2. Jei nėra elektros, prašome jį įjungti vėl po įkrovimo laiką. 3. Jei nėra reakcijos po apmokėjimo, bandykite, nemokamai kryptimi pakeisti, ir tada įjunkite jį po tam tikro laiko.

Aktyvumo Seklys

Nuolat stebėdami savo žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas visą dieną.

Širdies Ritmo Monitorius

Tiksliai sekti savo širdies susitraukimų visą dieną padės jums žinoti, širdies ritmo statusą ir padaryti koregavimo savo gyvenimo būdą ir treniruotės

Kraujo Spaudimo Monitorius

Stebėti savo kraujo spaudimą, jei norite.Padeda jums naudotis moksliškai ir pagerina naudotis kokybę.

Patikrinkite Skambučio & Pranešimas dėl Riešo

Kai tracker yra suporuotas su savo suderinamą išmanųjį telefoną, galite gauti tekstinius pranešimus, el. laiškus ir protingas pranešimus tiesiai į jūsų tracker ekraną.

Sėdimas Priminimas

Kai jūs esate užsiėmęs darbe ir sėdėti už ilgą laiką, tracker vibruoja švelniai priminti jums judėti likti sveiki ir pailsėję.

Stebėti Savo Miego Kokybę

Fitneso tracker automatiškai stebėti, kaip ilgai ir kaip gerai jūs galite miegoti naktį, skaitydami visus šiuos miego metrika, kurią galite sužinoti savo sveikatos būklę.

Nuotolinio Valdymo Vaizdo Kamera Fotografavimas

Tiesiog gerai praleisti laiką kartu.Šis laikrodis galite nuotoliniu būdu valdyti savo telefono kamera fiksuoti branginti akimirkas.

USB Mokestis, Nr. Kabelį Reikia

Nuimti dirželiai, tada jums bus rasti tracker yra USB plug pabaigoje, tiesiog padėkite jį į bet kurį usb prievadą imti.Jokių kabelių, jokių problemų.

IPX7 atsparus Vandeniui

IPX7 lygio vandeniui reiškia, kad jūs galite dėvėti apyrankę, lietingą ir audringą orą.Ji taip pat priešinasi 1 metro gylio vandens ir šlakelį kasdien.

Tepa 05082020-08-21
"güzel görünüyor fakat telefonla bağlantı kurulmuyor ayarı yapılamıyor"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai