Kalėdų Advento Atgalinės atskaitos Kalendoriaus 24 Dienų "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai Pakabukai Papuošalai, Rankinės Box Rinkinį Mergaitėms, Vaikams Kalėdų Dovanos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kalendorius, kalendorius kalėdų, advento kalendorius dovanų, advento kalendorius haris poteris, advento kalendorius medienos, advento kalendorius "pasidaryk pats", advento kalendorius papuošalai, adventas, advento mediniai, advento kalendorius medis.

    €8.63 €11.50
  • Tipas: kalėdinis advento kalendorius
  • Modelio Numeris: kalėdinis advento kalendorius
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
  • Amžius: Suaugusieji
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kalėdų Advento Atgalinės atskaitos Kalendoriaus 24 Dienų "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai Pakabukai Papuošalai, Rankinės Box Rinkinį Mergaitėms, Vaikams Kalėdų Dovanos

Informacija:

ATGALINĖS atskaitos KALENDORIUS: Nuo Gruodžio 1 iki Kalėdų, kiekvieną dieną, turi nemažai ir, kai atidarote jį, yra specialus pakabukai papuošalai dovana.Unikalus būdas padidinti atostogų nuojauta!

PUIKI APDAILA: Paruoškite savo sezoną su mūsų nuostabiai unikali Kalėdų atgalinės atskaitos kalendorių, todėl šventinę atmosferą Kalėdų.Tai yra puikus atostogų apdaila.

MĖGAUKITĖS ĮDOMUS "PASIDARYK pats": Siūlo 23 skirtingų pakabukai, tokių kaip star, Kalėdų eglutė, ramentas, elnių, kojinės, kutas, ir pan., ir 1 grandinę, jūs galite naudoti juos "PASIDARYK pats" savo apyrankę.

KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Pagaminta iš aukštos kokybės lydinio, medžiagos, Nikelio, Švino ir Kadmio, laisvas, gražus ir sveikas, hipoalergicznych, patvarus ir lengva saugoti.

GERIAUSIA KALĖDŲ DOVANA: Ji tikrai bus nuostabi dovana jūsų lover, draugei, draugams, šeimai bei vaikams, kad artėja Kalėdos dar labiau laimingi.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Lieti

Dydis: 25 x 25 x 2,5 cm/9.84 x 9.84 x 0.98 colių

Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Priežiūros Patarimai:

Venkite cheminių medžiagų, vengti dušu ir prakaitavimas, drėgmės ir poveikį.Prašome valykite minkštu audiniu ir padėkite papuošalų dėžutė su desikantas.

Pakuotė:

1 x Atgalinės atskaitos Kalendorius

1 x Grandinės

23 x Pakabukai

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai