LPSECURITY LAN WAN RJ45 TCP/IP Pramonės Tinklo 16 Kanalų relę, valdybos valdytojo/automatizavimo, nuotolinio valdymo jungiklis modulis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: aqara sienos jungikliai, aqara relay t1, tretinoinas aktualijos, led opple, 12 led rgb, lpsecurity metalo, neo z banga, li lan, homekit jungiklis, di perjunkite wi-fi.

    €51.81 €54.54
  • Prekės Pavadinimas: LPSECURITY
  • Modelio Numeris: USR-R16-T

Instrukcija bei programinė įranga nėra įtrauktos į prekių

ir palikti mums el. paštu, prašome, kad mes galėtume išsiųsti jį laiko el. paštu.tai tik kontrolės programą; ne rankinis mygtuką kontrolės.

Sveiki atvykę į patikrinkite produkto vaizdo suprasti, kad gaminys visiškai.

Baterija yra sprogstamosios ir tai yra draudžiama pagal Kurjeris; baterija bus paimti iki išsiuntimo ir, kai pirkėjas gauna prekes, prašome įdėti baterijos CR1220 3V į valdybą;

USR-R16-T yra 16 kanalų pertraukos valdytojas.Tiesioginis Prisijungimas Valdymo, Vietos Lan Kontrolės, ir Nuotolinio valdymo pultas yra jūsų realaus laiko valdymo ir laiko valdymo.Lonhand programinė įranga,kuri yra valdymo programinės įrangos USR-R16-T, suteikia remia platformos "Windows", "MAC", "IOS", "android".Taigi, vartotojai gali lengvai suprasti, nuotolinio valdymo pultas.

Savybės TCP sąsaja, nuotolinio valdymo jungiklis 16 kanalų paprastai atidaryti/uždaryti relės išėjimo Paramos slaptažodžio autentifikavimą saugaus kontrolės 3 kanalo laikas įjungti funkciją kiekvieno išėjimo Cortex-m serijos;RANKOS didelio našumo procesorius, stabili ir patikima Kontrolės programinė įranga palaiko penkių platforma: "Windows", "MAC", "IOS", "Android".

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai