Moterų Besiūliai Antblauzdžiai Fitneso Moterų Aukšto Juosmens Užpakalis Kėlimo Pratimai Antblauzdžiai Jogos Kelnės Elastinga Apkarpytos Treniruotės Kelnės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kojų pakėlimo, butt lift didelis, bučinys antblauzdžiai moterims, dideli dydžiai aukšto juosmens jogos antblauzdžiai, high waisted naudotis antblauzdžiai, legging butt lift, moterų butt lift klubo, moteriški high waisted jogos antblauzdžiai, mezgimo spausdinti moterų antblauzdžiai, butt lift ziajać.

    €5.46 €7.48
  • Uždaryti Tipas: Elastinga Juosmens
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ziajać Ilgis: Visas Ilgis
  • Modelio Numeris: Moterų Antblauzdžiai
  • Medžiaga: Nailonas
  • Lytis: MOTERIS

Aprašymas:

Aukščiausios Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš nailono.Itin minkšti audiniai pateikti extreme komfortą su mažai svorio be apribojimų.Tai daro jūsų užpakalis atrodo kaip sultingas persikų, plius butt lift.

Aukštos Juosmens, Pilvo Kontrolė: Mūsų womens active antblauzdžiai siūlome aukštos juostos geriau pilvą kontrolės.Atsisveikinti su keksiukų viršų ir sveiki sklandžiai, vienodo skrandžio.Šie high waisted lieknėjimo antblauzdžiai pateikti švelnus suspaudimas į jūsų vidurinė, suteikiant jums atspalvių ir dailus atrodo.

Plačiai Naudojamas: Šių stilingas treniruotės antblauzdžiai sujungti aukštos mados, funkcionalumą ir našumą ir idealiai tinka jogos, Pilates, bėgimas, mankšta, gimnastikos fitneso, ar kasdieniam naudojimui.

Kvėpuojantis Ir Greitai išdžiūti: Šių aukštos kokybės moteriški jogos kelnės pagamintos iš orui, prakaitas-wicking, greito džiovinimo audinio, kuris saugo jus jausmas švieži nešioti visą dieną ar intensyvios treniruotes.Puikiai tinka joga!

Multi-purpose: Šių paaukštintu liemeniu moterų antblauzdžiai gali būti joga, antblauzdžiai, formą keičiantys sportinės aprangos, sporto salė, antblauzdžiai, veikia antblauzdžiai ir kt.Pagamintas iš ruožas audiniai, kurie suteikia lengvas komforto, taip pat prakaito sugėrimo ir drėgmės absorbcija.

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: Moterų antblauzdžiai

Stilius: Mados

Modelis: vientisos spalvos

Medžiaga: Nailonas

Spalva: Juoda, mėlyna, oranžinė, raudona

Dydis: S, M, L

S: Ilgis: 78CM; Liemuo: 29*2CM

M: Ilgis: 81CM; Liemuo: 31*2CM

L: Ilgis: 83CM; Liemuo: 32*2CM

Taikoma: Moterys

Kiekis: 1pc

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1 x Jogos kelnės

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai