1pair Didelis Kaulų Kojų Guz Įtvaras tiesinimo priemonė Korektorius Pėdų Skausmo Hallux Valgus Korektorius Didįjį Pirštą Separatorius Raštas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: raumenų skausmas, korektorius koja, korektorius kojų, vyrai toe cap, custom kaukę nuo dulkių., black butler manga, gelis kojų, futbolo petnešomis, vandens parkas, guz korektorius sandalai mens.

    €3.33 €4.83
  • Tipas: Ortopedijos Reikmenys
  • Dydis: Orthopedic Tools
  • Prekės Pavadinimas: MceHKF
  • Medžiaga: .
  • Modelio Numeris: Ortopedijos Priemonės
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

- Bunion korektorius tinka labiausiai kojomis.Jūs galite reguliuoti sandarumą, kaip jūsų poreikį.

- Bunion korektorius naudoja integruotą aliuminio įtvaras petnešomis tiekimo švelnus spaudimas išlaiko didįjį pirštą suderinti ir surengti vieta su hook & loop uždarymo aplink keltį, ne daugiau nusimesti.

- Bunion įtvaras padeda palengvinti diskomfortą, slėgio, ir uždegimas, kurį sukelia bunions, užtikrinančias veiksmingą kojų korekcijos ir guz skausmo.Ji taip pat gali būti dėvimi lovoje, o miega kaip guz naktį įtvaras.

- Šių guz koregavimo gali būti dėvima visą dieną komforto.Ar vaikščioti su jais, aplink namą basomis arba pasikviesti juos saugiai paslėpti į savo batus, tai yra tikrai suteiks jums nuostabų palengvėjimą.

Techniniai duomenys:

Pagrindinė medžiaga: Polychloroprene+SBR+aliuminio juostelės

Pakuotė:1 x Pora Kojų Ištiesinimo priemonės

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai