Ponas Balionas Šuns Statula Dervos Skulptūra Namų Dekoro Šiuolaikinės Šiaurės šalių Namų Dekoro Priedai Kambarį Gyvūnų Duomenys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 3 velykų apdaila, las dėlionės, žaidimas ir dūmų ps4, šiaurės vaza, artifici gėlių, vyras duslintuvo, Blokuoti, automobilio pritaikymas priedai, dekoro šiaurės, dekoro namai.

    €36.36 €67.33
  • Procesas.: rankų darbo
  • Medžiaga: Derva
  • Išvaizda modeliavimas: Simbolių.
  • Stilius: Paprastas ir modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Gyvūnų
  • Taikomas Vietos: Gyvenamasis Kambarys

Sekite mūsų parduotuvėje ir gaukite 2% papildoma nuolaida

Dydis: tas Pats, kaip ips rodo

Spalva: tas Pats, kaip ips rodo

Medžiaga: Derva

Savybės: Aukštos kokybės ir 100% brand New

[Aprašymas] Šis produktas yra rankų darbo produktas, gali būti nedideli defektai, kurie neturi įtakos bendrai produkto išvaizdai, ir tai nėra kokybės problema.Jei negalite priimti, prašome užsisakyti produktą

[Taikoma scenarijus] Viešbutyje, parduotuvėje, fojė, restoranas, studija, laisvalaikio vietos, galerijos, kavinės ir kt.

Pirkėjo Apsaugos:

Visiškai grįžti, jeigu tokių pažeidimų, arba jei gauna 60days,brazilija 90 dienų freeshipping.Jei norite, greičiau pristatymo,susisiekite su mumis ir mes atnaujinsime su geriausia laivybos kaina.

Prašome atkreipti dėmesį: Mes negali priimti jokių grąžinimo prašymą nepagrįstų priežasčių.Taip pat,pls pasiūlyti tinkamą gauna pridėti, kad paštininkas gali rasti jums!Mes nesutiktų grąžinti pinigus, jei sklypas pristatytas nepavyko 3 kartus ir grįžo į jav.Kokių klausimų ar prolems,nedvejodami kreipkitės į mus.

Gerbiami Acellen Klientų,Ačiū už jūsų globoja ir puikus 5 Žvaigždučių!Linkiu jums buvo malonu apsipirkti čia,klausimų ar problemų,nedvejodami kreipkitės į mus taip, kad mes galėtume padėti jums laiku.Sveiki atvykę į Acellen dar kartą!

Shielvert 30192021-01-26
"⭐⭐⭐⭐⭐"
Funfriend582021-01-20
"Ok well reçu conforme"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai