Naujovė 10M 100LED Medžių Lapų, gėlių kompozicijų Pasakų Styginių Šviesos Girlianda Atostogų šalis Vestuvių Home Hotel Sodo Dekoro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "edison" garliava šviesos, garliava išaugo šviesos, girlianda šviesaus medžio, girlianda šviesos langą, sakura šviesos girlianda, ratan šviesos girlianda, sidabro šviesos girlianda, retro šviesos girlianda, girlianda šviesos namai, girlianda šviesos kambarys.

    €8.20 €10.93
  • Prekės Pavadinimas: YIcolor
  • Modelio Numeris: YI-L10-100LF
  • Elemento Tipas: Karoliukai
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Formos: "PASIDARYK pats"
  • Atsparus vandeniui: Ne, atsparus vandeniui
  • Kištuko Tipas: ES Plug
  • Įtampa: Other

Naujovė 10M 100LED Medžių Lapų, gėlių kompozicijų Pasakų Styginių Šviesos Girlianda Atostogų šalis Vestuvių Home Hotel Sodo Dekoro

Dėmesio.rugpjūčio 27 Brazilijos Postą laikinai ir skelbia, kad pirkėjai turės sumokėti apie 3,5$ paslaugų mokestis sklypų užsienyje.jei pirkėjai nekreipia 3.5$ per 30 dienų, sklypus, bus grąžintas į Kiniją.

Prekės Charakteristikos:

Prekės Pavadinimas: 10M 100LEDs styginių šviesos

Bendras Ilgis:10m

Kiekis led lemputes:100

Įėjimo Įtampa: AC 110/220V

Laido Spalva: skaidri

Pakuotė: popierinė dėžutė

Produkto Struktūra: led lemputės, laidai, pakabučiai, reguliatorius ir kištukas.

Pereiti valdytojas: 8 rūšių rūšių Derinys inwaves eilės slo glo vejasi/flash lėtai išnyks šmėžavimas nuolat apie

Apšvietimo Režimas: 8 rūšių Režimai

Pastabos:

ES, AS, JK ar JAV, kištukas yra jūsų pasirinkimas.

Jei turite klausimų dėl mokėjimo, pristatymo ar kita, prašome leiskite man žinoti.

Pranešimai:

1. Nors daugelis iš mūsų šviesos gali būti naudojamos lauke pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis, tai vis dar svarbu apsaugoti elektros energijos tiekimo ir valdytojas, ypač lietaus ar sniego.

2. Maitinimo įtampa leidžiama svyruoti nuo +10% iki -10%.kitaip, šviesa būtų sutrumpinti savo gyvenimą, net unlighted arba išdaga.

3. Dėl skirtingų vaizdo efektų iš skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip paveikslėlyje parodyta čia.

4. RGB spalva reiškia: Raudona, Žalia, Mėlyna ir Geltona atsitiktinai, išvardytų Seka ir Kiekis, ir visada tos pačios spalvos.

Siuntimo Informacija:

1. Prekės bus pristatomos per 1-3 darbo dienas nuo užsakymo apmokėjimo patikrinti.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga, kai jūs pateikiate užsakymą.Mes nesame atsakingi už prarastą sklypo sukelia klaidingą ar nepristatyti adresą.

3. Mes laivas prekės per Epacket, China post, www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas, UPS, FedEx ar Privačios linijos.

4. Kiekvienas sklypas turi savo sekimo numerį, pasiekti dauguma šalių per 7-15 dienų UPS/FedEx, 15-60 dienų Kinija Paštu.Pristatymo laikas gali skirtis, atostogų metu ar sezono metu.

5. Jei esate iš Čilės ar Argentinos ir pasirinkti UPS ar FedEx laivybos metodas, jūs turite pateikti VĖŽIOSE numeris arba CUIT numerį.Jei ne, mes negalime pristatyti užsakymą.

Nemokamas Pristatymas:

1. Žemiau 2KG nemokamas pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti, UPS ar Fedex.

2.Mes nesame atsakingi už vėlavimą pristatyti, kad yra nenugalimos Jėgos arba Logistikos Paslaugos.

3.Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.mes norėtume offfer kai kurių dokumentų, kurie padėtų muitinės formalumų.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai